Blogmeet de halloween

Vineri, 29 Octombrie 2010 | Bacau, Pareri personale | 6 comentarii

Noi, bloggerii bacauani, obisnuim ca in fiecare vineri sa ne intalnim la un pahar de vorba. Lucrul acesta se intampla de aproape un an de zile, repet, saptamana de saptamana. Asadar, am trecut de la “blogmeet – editia 1/2/3/x” la blogmeet saptamanal. Asta inseamna o apropiere si o colaborare mai stransa intre toti bacauanii care aleg sa-si scrie gandurile pe un blog. Acum suntem o comunitate iar asta ma bucura, si tind sa cred ca nu numai pe mine.

Saptamana aceasta ne-am intalnit la Subway 2, loc unde a avut loc si o petrecere de halloween chiar draguta. Acolo l-am intalnit pe Gabriel Postolache [foto] (de la CRE Bacau si trupa In The Spot) costumat in Ceausescu. Purta un cojoc gros si o caciula din blana de oaie asortata cu o ciocolata Rom. La intalnire a fost si Ionut Avram de la Criticati.ro care a avut desenat pe fata un chip de drac. Aghiuta, nu tu trebuia sa fii acela?

Mai pe final au venit si doua fete dragute -si nu o spun ironic-, prietene de-ale lui Cristi Juverdeanu. Cu aceasta ocazie le-am cunoscut mai bine pe Madalina (care scrie pe TalentIrosit.com) si Corina (abia aleasa presedinta a Consiliului Scolar al Elevilor din Colegiul Ferdinand). Si-acum ca v-am povestit va invit sa vedeti si cateva poze de acolo realizate de Razvan Bibire aka Contrasens, care a venit pregatit, si anume cu aparatul foto la el (nu ca mine).

Maine am de gand sa ma costumez. Laura m-a sfatuit sa ma deghizez in Zorro si cred ca asa am sa si fac. Ori suntem costumati, ori nu mai suntem. Vise urate!

6 comentarii la “Blogmeet de halloween”

 1. Anonymous 30 Octombrie 2010 at 13:05 Permalink

  Vineri, nu sambata. 😛

 2. postolachegabriel 30 Octombrie 2010 at 13:54 Permalink

  trebuia sa primesc un premiu frate:))))

 3. Anonymous 30 Octombrie 2010 at 16:54 Permalink

  foarte tare!

 4. Anonymous 30 Octombrie 2010 at 18:44 Permalink

  Kris… cand mai faci articole cu : " Ce e de facut weekendul asta prin oras?":d

 5. Anonymous 31 Octombrie 2010 at 15:03 Permalink

  cristi aka kristofer te-am vazut in zebra si erai necostumat

 6. kristofer93 31 Octombrie 2010 at 15:06 Permalink

  Da, m-am razgandit.


Lasa un comentariu