Boc, speriat de revolta din Saucesti

Vineri, 2 Iulie 2010 | Bacau, foto, Pareri personale, stiri | 6 comentarii

Astazi raul Siret a inundat o mare parte din localitatea Saucesti, jud. Bacau. Problema a fost aceeasi din 2008: intre Siret si Saucesti exista un dig care nu este construit sa faca fata unor debite mai mari de 2000 de mc/s. Guvernul Tariceanu le-a promis satenilor ca se va amenaja un dig care sa reziste Siretului, dar proiectul a fost aruncat la cosul de gunoi in iarna anului 2008 de catre guvernul Boc. Disperarea cauzata de grija ca nu mai au unde sa doarma si sa traiasca o viata normala, locuitorii Saucestiului au inceput sa se revolte.

Premierul Emil Boc a ajuns la Saucesti la ora 14:00. Speriat de revolta localnicilor, Boc a ales sa nu mearga in centrul localitatii, langa primarie, adica in zona afectata de inundatii, ci sa vorbeasca cu doi-trei oameni din tabara de sinistrati de pe deal, unde oamenii erau resemnati si tristi, deloc revoltati. E un gest de lasitate, dar pe care totusi il inteleg, Nici eu nu m-as fi dus in mijlocul unei multimi care doreste sa rupa usa de la primarie.

Emil Boc s-a dus apoi la Scoala Bogdan Voda, unde a discutat cu membrii Centrului Local de Comanda CLSU Saucesti. Semana mai mult a sedinta de partid. Cand a iesit din sala, Boc a facut declaratii. Razvan (aka ContraSENS) i-a pus cateva intrebari “mai” incomode, iar premierul s-a aratat vizibil iritat de atitudinea ziaristului. Intrebarile si raspunsurile (replicile mai degraba) le gasiti pe ContraSENS.com.

Jos puteti vedea cateva fotografii din timpul declaratiilor de presa ale prim-ministrului Emil Boc la Bacau.

6 comentarii la “Boc, speriat de revolta din Saucesti”

 1. Anonymous 2 Iulie 2010 at 20:48 Permalink

  Mai dar sa fim seriosi…ei au acum prea multe treburi de rezolvat (saracirea tzarii) decat sa se okupe cu problemele adevarat grave…dar te rog eu frumos sa mergi si la Holt (ajungi cu autobuzul nr. 6 care pleaca de la fosta baie publica) si fotografiaza si acolo in special campul plin e apa…..

 2. kristofer93 2 Iulie 2010 at 22:29 Permalink

  Am fost pe la ora 20:00 si am facut cateva poze. Le pun maine dimineata.

 3. Anonymous 3 Iulie 2010 at 00:20 Permalink

  Tarsar e BOC asta :))

 4. Georgiana Mirela 5 Iulie 2010 at 13:23 Permalink

  Am urmarit o serie de reportaje…ce pot spune ar trebuie cei de la Guvern sa-i ajute pe oamenii care au ramas fara casa, sa se faca ceva si pentru ei.

 5. Madutza 5 Iulie 2010 at 19:56 Permalink

  Ar trebui sa ajute cei de la guvern insa nu fac decat sa-si pregateasca campaniile politice din timp. Totul se petrece aproximativ ca pe vremea comunistilor: pana nu vin politicienii nu se face nimic, toata lumea sta si asteapta!

 6. Anonymous 16 Iulie 2010 at 15:11 Permalink

  stiti ce inseamna BOK in limba turca? ceea ce este acest pitic de fapt!


Lasa un comentariu