Breaking news, 8 la număr

Vineri, 4 Mai 2012 | Bacau, stiri | 1 comentariu

Avem știri calde despre cel mai mare salon auto din Moldova, Preuniversitaria, Raliul Moldovei, Spectacolul gladiatorilor, Săptămâna Tinerilor Băcăuani, Gala Premiilor Comunității Băcăuane, Festivalul Luminii și, nu în ultimul rând, despre candidaturile respinse pentru alegerile din 10 iunie.

 • Se zvonește că pe 17 mai se va deschide, la Bacău, cel mai mare salon auto din Moldova. Acesta ar urma să aibă loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Printre suprize se vor număra prezentarea Range Rover Evoque, Mercedes-Benz SLS AMG, Audi R8 Spider, respectiv lansarea Peugeot 208 și a noului model Toyota Avensis.
 • Maximilian nu mai vine la Finala Preuniversitaria 2012, iar prețul unui bilet la intrare costă acum 8 lei. Ne vedem la 17:00, la Casa de Cultură “Vasile Alecsandri”!
 • După Nicolae Zaharia și Georgian Târnăcop, a venit rândul lui Vasile Botomei să fie scos de pe lista candidaților la Primaria mun. Bacău. Mulți am fost, puțini am râmas!
 • Vin romanii la Bacău. Sâmbătă, 5 mai, la 14:30 – în centrul orașului și la 19:00 – la Teatrul de Vară, la Spectacolul gladiatorilor.
 • 25-26 mai, Raliul Moldovei, la Bacău. Superspeciala se va desfășura la Centrul de Afaceri și Expoziții, tot acolo urmând a fi amenajată o arenă pentru pasionații de automobilism. Parcul Service va fi în parcarea de la Arena Mall. Parcul închis va fi amplasat în fața Hotelului Decebal. Vor cânta Compact (25 mai) și Taxi (26 mai), pe scena din fața Prefecturii.
 • Liga Studenţească a Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău organizează între 7 și 10 mai Săptămâna Tinerilor Băcăuani. Deschiderea proiectului de promovare prin care se dorește “revitalizarea spiritului tinerilor băcăuani prin implicarea acestora în activități de voluntariat” va avea loc luni, 7 mai, începând cu ora 10:00, în Aula Universității “Vasile Alecsandri Bacău”.
 • Joi, 10 Mai, va avea loc cea de a a XI-a ediție a Galei Premiilor Comunității Băcăuane, eveniment de tradiție al societății civile locale, organizat de Fundația de Sprijin Comunitar Bacău în parteneriat cu ERSTE Stiftung Austria. Evenimentul va fi găzduit de Complexul Levisticum și va avea doua momente: cocktailul de recepție între orele 18-19 si cina festiva între orele 19-22.
 • SCOUT – Cercetașii României organizează, pe 19 mai, în Parcul Cancicov, cea de-a 8-a ediție a Festivalului Luminii.Cercetașii vor avea diverse ateliere: desen, pictură, lucru cu lut/ceară, confecționare brățări, etc. Evenimentul se înscrie în cadrul Săptămânei Naționale a Voluntariatului.

Se anunță o lună plină de evenimente. Vine și campania electorală peste noi.

1 comentariu la “Breaking news, 8 la număr”

 1. vcb 6 Mai 2012 at 18:23 Permalink

  de ce nu a mai fost maximilian?


Lasa un comentariu