Bro (foto)

Sambata, 26 Septembrie 2015 | foto, Pareri personale | 3 comentarii

Ieri, Casa de Cultură “Vasile Alecsandri” l-a găzduit pe BRomania, împreună cu sute de adolescenți care abia așteptau să afle dacă în carne și oase Matei Dima este la fel de amuzant ca pe internet, unde filmulețele sale ating chiar și milionul de vizualizări.

Am râs cu poftă, dar parcă prea puțin, iar titlul articolului meu este cât se poate de sugestiv în această privință. Pe mulți i-am auzit șoșotind că, dacă tot au virat 25-30 de lei neimpozitabili, se așteptau la o reprezentație măcar de 90 de minute. Na, n-o fi #cudetoate un meci de fotbal, dar nici a act prematur nu ar trebui să semene, zic răutăcioșii.

Din păcate pentru mine, în așteptarea evenimentului am urmărit câteva înregistrări de la spectacolele lui BRomania, urcate chiar de el pe YouTube. Să nu faceți asta dacă plănuiți să vedeți în curând un show #cudetoate! Spun asta deoarece știam deja jumătate dintre glumițele “spontane” ale celui care ne-a promis că shaorma de pe afiș vine direct pe scena Casei de Cultură la pachet Alexandru Bogdan.

bromania cudetoate bacau-9

În rest, numai 3 persoane chemate pe scenă pentru “ia să vedem ce și cu cine vorbești prin mesaje”, organe genitale, povești din tinerețea lui Bro, organe genitale, tips & tricks despre masturbare, organe genitale, diferențele cele mai cinice dintre băieți și fete și, desigur, organe genitale. Sincer, mi-ar fi plăcut să aud mai multe glume cu Bacău și moldoveni, dar au intrat bine și alea cu Vaslui.

Nu pot să vă reproduc cea mai tare fază pentru că e prea porcoasă, dar cert e că la un moment dat mă cam durea burta. Nu de la pseudo-dieta mea, ci de la râs. Dar asta și pentru că în spatele meu o auzeam pe una care tot repeta “vai, ce porc”. Care era problema ei, nu știu.

Acestea fiind spuse, nu pot decât să le mulțumesc juniorilor de la Lions, Leo Alpha “Young&Smart” Club Bacau, pentru porția de râs și să-i urez lui Matei ca tipa din spatele meu să nu fie pocită, adică să nu cadă victimă măcelului de Crăciun. :)

P.S.: Data viitoare poate ia o viagra ca să îl țină mai mult. Spectacolul.

3 comentarii la “Bro (foto)”

 1. MiRceA 27 Septembrie 2015 at 01:05 Permalink

  Cu parere de rau, dar copilasii astia din Lions, in general odrasle de smecheri combinati in diverse afaceri cu statul, au pierdut simtul realitatii. 25/30 de lei intrarea la un spectacol care a durat sub o ora + alti 15 lei pentru afterparty in “clubul” Vanity e enorm pentru un oras ca Bacaul.

  • Andreea 27 Septembrie 2015 at 10:08 Permalink

   Ca sa nu ramai neinformat, Mircea, copilasii astia sunt din LEO Bacau, un ONG care nu depinde de cei de la Lions in niciun fel. Copiii nu sunt odraslele smecherilor care fac afaceri cu statul, ci pur si simplu tineri voluntari pasionati de ceea ce fac.Biletul la Vanity a fost 10 lei pentru cei care l-au cumparat de la voluntari, ba chiar 5 daca era achizitionat inainte de ziua spectacolului.15 lei a costat biletul la vanity unde atat costa in general intrarea. Pretul biletului a fost mai mult decat acceptabil avand in vedere ca in celelalte orase,pretul a ajuns si la 50 de lei. La Bacau preturile au fost cele mai mici din toata tara.

 2. aro 27 Septembrie 2015 at 01:12 Permalink

  nu inteleg ce gasiti voi amuzant la glumele astuia cu travestiti…


Lasa un comentariu