BT feat. Andrew Bayer – The Emergency

Marti, 28 Septembrie 2010 | muzica | Comenteaza

BT este unul dintre artistii care nu au nevoie de prea multa prezentare. Numele lui, care poarta odata cu el o intreaga cariera muzicala, este indeajuns pentru a caracteriza artistul care se ascunde in spatele acestui nume de scena. Totusi, tin sa va spun ca BT aka Brian Wayne Transeau, nascut pe 4 octombrie 1971 in Rockville, Maryland, este un producator, compozitor, dj dar si vocalist care si-a inceput cariera in vremea in care muzica dance nu era atat de cunoscuta cum este acum.

Dupa o perioada de inactivitate BT a revenit in 2009 cu vesti noi despre cariera sa pe care le-a propagat prin intermediul contului sau de Twitter. Spuneam atunci ca BT va lansa in curand un nou album.

Asa si este. Al saselea album de artist BT este intitulat These Hopeful Machines si a fost lansat in data de 2 februarie 2010 la Black Hole Recordings. Piesele care au fost extrase de pe album si lansate ca single-uri pana in momentul de fata sunt The Rose of Jericho, Every Other Way (feat. Jes), Suddenly (feat. Christian Burns) si Forget Me.

Cel de-al cincilea single de pe album este intitulat The Emergency si este realizat impreuna cu producatorul Andrew Bayer si vocalistul Christian Burns. Acesta a fost lansat astazi, 28 septembrie 2010 cu label-ul Black Hole Recordings in sfera digitala si cu New State Music pe CD, ca maxi-single. Release-ul include remixuri de la nume importante din zona muzicii electronice precum Dave Aude, Morgan Page, Marcus Schossow si Lost Stories. In curand ar trebui sa apara si videoclipul oficial al piesei.

Lasa un comentariu