Am dat drumul la înscrieri pentru București Open 2014

Marti, 6 Mai 2014 | Uncategorized | Comenteaza

La mai puțin de jumătate de an de la înființare, iată ca apare și prima competiție națională de dezbateri a Clubului Debaterilor, București Open 2014. Va avea loc pe 23 și pe 24 mai în Capitală, la Palatul Facultății de Drept. Sunt așteptați să se înscrie studenți pasionați “să se bată” în argumente din toată țara.

Competiția se va desfășura pe formatul American Parliamentary (Parli), studenții având posibilitatea să se înscrie atât în echipe de câte doi membri, cât și individual. Înscrirea se face la adresa dezbateri.org/open și costă 45 de lei până pe 10 mai, 55 de lei până pe 15 mai și 35 pentru membrii Clubului Debaterilor. Plata se face la eveniment.

Taxa de participarea include materialele necesare desfășurării competiției, coffee breaks, cina din prima zi a evenimentului și prânzul din cea de-a doua, precum și cazarea pentru nopțile de 23/24 și 24/25 pentru studenții din afara Bucureștiului.

Mai multe detalii găsiți în event-ul de pe Facebook. Pentru întrebări și nelămuriri, puteți lăsa și aici, pe blog, un comentariu.

Despre Clubul Debaterilor v-am mai vorbit după evenimentul de inaugurare și nu numai.

bucuresti open 2014 clubul debaterilor

Lasa un comentariu