Burse pentru elevii bacauani

Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Bacau, foto, stiri | 4 comentarii

507 burse, 95 000 de lei. Acesta este bilantul primei zile dintr-o noua campanie de acordare de burse scolare elevilor bacauani cu rezultate deosebite la invatatura. Desfasurat sub numele Cine are carte, are parte!, programul include mai multe scoli si licee bacauane, inmanarea burselor fiind facuta de primarul Romeo Stavarache pe parcursul mai multor zile, in mai multe locatii.

Bursele sunt impartite pe trei categorii: 100 lei cea de excelenta, 75 de lei cea de performanta si 50 de lei cele de merit. Cifrele sunt pentru o luna, dar cum bursele sunt pentru doua luni, suma se dubleaza.Pozele de mai jos sunt de la Sala Ateneu, unde astazi, 13 aprilie, ziua in care a inceput aceasta noua campanie de premiere, au fost recompensati elevi din mai multe institutii de invatamant bacauane. Daca astazi a fost vorba de CN Vasile Alecsandri, CN Gheorghe Vranceanu, Liceul de Arta George Apostu, Scoala nr. 18 Spiru Haret, Scoala nr. 5 Alexandru cel Bun, Scoala nr. 4 Georgeta Mircea Cancicov si de Scoala nr. 11 Mihai Dragan, maine vine randul Liceului cu Program Sportiv, acolo unde invat eu.

Asadar si prin urmare, dragi fotoreporteri si jurnalisti, fiti prezenti in sala de sport a Liceului Sportiv unde mi se va inmana un plic cu bani direct de catre primarul Stavarache, deci veti putea demonstra ca sunt un blogger platit. Si nu oricum, ci din bani publici, pe fata! Ha!

4 comentarii la “Burse pentru elevii bacauani”

  1. gaby 14 Aprilie 2011 at 09:25 Permalink

    si ce pot face acei elevi cu astfel de burse?i-si vor lua un abonament pentru autobuz,3 caiete si doua pixuri.doar pentru atat le ajung banii.nu zic ca nu e bine ca le dau,dar mai multi bani nu ar strica

  2. Remus 14 Aprilie 2011 at 11:37 Permalink

    da..am prins si eu bursa asta ultimii 3 ani…acum facultate:| este o bursa bine venita…mie, cel putin, mi’a prins foarte bine;)

  3. asta 14 Aprilie 2011 at 12:59 Permalink

    il sustin pe gaby, asta e mai mult mascarada decat o bursa, e doar asa de ochii lumii si de putina publicitate, ori le da bursa asta ori le da 3 covrigi tot aia e …bataie de joc sub forma oficiala


Lasa un comentariu