C.N. “Vasile Alecsandri” se pregătește de bal

Marti, 12 Noiembrie 2013 | Bacau | Comenteaza

Vineri, 15 noiembrie, începând cu ora 16:00, bobocii Colegiului Național “Vasile Alecsandri” se vor confrunta în cadrul Balului Bobocilor. Evenimentul se va desfășura la modernul Teatru de Vară “Radu Beligan”, sub patronajul unei teme care sună intrigant: “Pin-up girl”. Petrecerea de după va avea loc la Club Kremlin.

Am citit la Dan Bitire, pe care îl felicit pe această cale pentru campania de comunicare și promovare a balului de anul acesta, că de la acest bal nu va lipsi celebra probă de cultură generală și prezentarea de modă. Nici surprizele nu au fost neglijate, iar cei prezenți în sală să sperăm că “le vor gusta” din plin. Așa să fie! Îmi pare rău că nu voi fi prezent. Weekendul acesta sunt prins cu treabă în București.

Biletele costă 15 lei și se găsesc atât la profesorii din CNVA, cât și la Cezara Adumitroaei (X B), recent aleasă președinte al Consiliului Școlar al Elevilor. Apropo de asta, elevii din CNVA dar și noi, seniorii, sperăm ca Cezara să fie mult mai activă în Consiliu decât reprezentanții din generațiile trecute. Ba mai mult, să fie receptivă la inițiativele CJE Bacău.

PS: lista de sponsori și parteneri media e impresionantă.

balul bobocilor cn vasile alecsandri bacau 2013

Lasa un comentariu