Caldura

Marti, 13 Iulie 2010 | Bacau, foto, Pareri personale | 9 comentarii

De ieri, de la ID Fest. Sper sa nu se supere ca i-am fotografiat si i-am pus aici. Nu au de ce. Chiar tanjeam dupa umbrela lor pentru putina umbra. Am murit de cald printre atatia care asteptau sa intre la cea de-a treia piesa de ieri. Ieri m-am incapatanat sa nu vin in sort, ca deh’, merg la teatru. Azi las figurile deoparte si vin in sort.

9 comentarii la “Caldura”

 1. Laura 13 Iulie 2010 at 09:07 Permalink

  Buna asta cu sortul. Data viitoare cind ajungi la ID Fest numara intr-o pauza cite sorturi vezi in jur. So, don't worry!

 2. Anonymous 13 Iulie 2010 at 10:29 Permalink

  Domnule Primar, va scriu aceasta reclamatie in speranta ca o sa dati raspuns chiar dvs., nu angajatul care are sarcina sa dea raspunsurile seci si aburitoare care apar mai jos la reclamatiile cetatenilor. Referitor la teatrul de vara, in conditiile actuale sunteti impotent in a realiza cel putin o piesa de teatru de papusi chiar si Pinochio, deoarece nici un cetatean nu va achizitiona nici macar un bilet care sa aduca profit. Din start constatam ca acest teatru este o investitie proasta care in acest moment papa banii comunitatii degeaba. Va recomand sa-l conservati si sa concediati directorul care nu are nici o abilitate in domeniul artelor. O sa constatati ca o sa realizati mari economii de bani. Acum ceva timp ati alocat 200 mil pentru Hramul Bacaului. A plouat in toate zilele si nu a venit nici un om pe acolo prin baltile alea. A fost un adevarat fiasco. Banii s-au dus aiurea pentru o manifestare foarte mediocra (poate dvs sunteti mediocru???!!!!!). In acest an ar fi trebuit sa se desfasoare Romanian Top Hits, un spectacol care a facut cinste in toata Romania. Vad ca nu este anuntat nimic oficial. Cu dezinteresul total de care dati dovada l=ati terminat si pe acesta, sau poate nu stiu eu si se va face. Nu avem bani sa plecam in concedii pe la mare sau munte. O sa vina si cei de afara in concedii. Era foarte bine ca data pus la mijlocul verii. Toti bacauanii veneau si aveau ce vedea. De ceva vreme chiar si Zilele bacaului nu mai au ceva special. Acel domn Tomescu pe care l-ati facut director de festival e la fel ca directorul de la teatrul de vara. Chiar nu are ce cauta sa se bage ca strica tot, chair nu vedeti domnule primar ca sunteti inconjurat numai de incompetenti? Nu stiu ce se intampla, dar doresc sa mai faceti spectacole serioase si sa nu ne mai prostiti cu susanele de doi bani. Deja incep sa-l regret pe Sechelariu. Macar pe vremea lui nu ne pacalea cum ne pacaliti dvs. Asa ne-ati pacalit de la inceputul anului. Spectacolul de revelion facut de domn Tomescu a fost de tot rahatul. Numai cantareti de josa speta ati bagat. Va scriu aceasta reclamatie in speranta ca o sa dati o mai mare atentie la organizarea spectacolelor bacauane. Ca de facut tot se vor face, dar nu aruncati banii aiurea. Bacauanii vor sa vada spectacole de calitate. Sper sa nu dezamagiti in continuare. Poate o sa vedem premiile de anul acesta. Toti asteapta acest show. O sa vina si televiziunea. Dar cred ca sunt deja vise. Visez cu ochii deschisi la un primar adevarat interesat de oamenii comunitatii sale care sa le transforme visele in realitate. Fetita cu chibrituri!

 3. Iepure 13 Iulie 2010 at 11:17 Permalink

  daca pui 3 oameni din A.C.T sau alta trupa de teatru din Bacau printre altii 97 , iti dai seama automat ca ei sunt din act , sunt niste ciudati ! de la modul de imbracaminte pana la comportamentul infect!

 4. Cosmin Stefanica 13 Iulie 2010 at 13:29 Permalink

  I would disagree. Majoritatea membrilor din echipele de teatru sunt chiar ok. Nu-i cunosc pe toti asa ca nu generalizez.

 5. Iepure 13 Iulie 2010 at 21:27 Permalink

  Cum spuneam , de la vocabular….vorbit in engleza….nu am nimic cu asta , dar zic de stilul vestimentar, nu stiu , exista o dorinta puternica de evidentiere in randul acestor tineri si o stare de a iesi mereu in evidenta , nu zic ca trebuie sa fiti ca ceilalti , ca doar na , sunteti artisti ….inteleg…treaba voastra

 6. Cosmin Stefanica 14 Iulie 2010 at 07:58 Permalink

  Well, nu vorbesc in numele lor dar pot sa spun ca nu cred ca sunt nationalisti sau patrioti extremi. Din moment ce le place engleza, de ce s-a n-o foloseasca ? Cat desprestilul vestimentar, nu am vazut cine stie ce extreme in cadrul festivalului de anu' asta… Even so, gusturile nu se discuta, si cum suntem intr-o tara mai mult sau mai putin libera, fiecare poate sa aiba parerea lui.

 7. Anonymous 14 Iulie 2010 at 22:14 Permalink

  Romanian Top Hits se tine la craiova daca nu ma insel.Pt. Anonim

 8. Anonymous 16 Iulie 2010 at 13:52 Permalink

  Cei din ACT sunt niste ratati care se considera buricu' pamantului….

 9. Danny1524 21 Iulie 2010 at 23:28 Permalink

  Doar pentru ca cei din ACT fac ceva care arata ca sunt inteligenti si ca au spirit artistic asta nu inseamna ca se considera "buricu' pamantului" si sincer nu inteleg ce treaba ai avea,tu trebuie doar sa te duci sa le vezi piesele,nimeni nu te obliga sa ai contact cu ei inafara teatrului:)

  P.S:Teatru nu trebuie privit ca o investitie,e o institutie culturala:)
  Deci mai usor cu mancatul de cur ca nu e nevoie de asa ceva in lumea teatrului.

  Pace si nu mai incercati sa fi-ti invidiosi sau idioti!


Lasa un comentariu