Campania electorala a inceput deja in Bacau

Altii isi spun planurile de campanie iar altii isi etaleaza promisiunile in cutiile postale si/sau pe usa de la scara. Toti cu un singur scop: sa ajunga la putere, sa isi mai ia 5 masini, 2 vile, deci cam cu acelasi scop pe care il stim si cu care suntem obisnuiti.
Foto jos cu pliantele lui Botomei!

Astazi am fost la o petrecere si cand m-am intors acasa, am vazut un afis lipit pe usa de la scara: „Dragul meu prieten, gandeste pentru tine!”. Evident o tona de promisiuni, toate semnate de acelasi Botomei care se pare ca a intrat in campanie electorala de pe acum, cu toate ca nu are voie.
In posta am gasit un pliant cu titlul „Prezentul program are valoare de CONTRACT”, garantez ca…si se enumereaza 15 promisiuni, unele realiste, altele putin SF. Pliantul are marimea unei pagini A4 si este tiparit pe fata si pe verso, deci va dati seama cat continut este acolo.
Pe langa promisiunile deja facute pe un site al unui ziar din Bacau de acum cateva saptamani, acolo mai puteti vedea un fel de act semnat si legalizat la notar, si spune ca va indeplini in primele 3 luni de mandat toate promisiunile evocate acolo. Maret plan…

Evident ca asemenea manevre ma lasa rece si ar trebui sa se intample si la majoritatea dintre voi. Nu are voie sa inceapa campania de pe acum, sau macar daca incepe, putin mai discret sa o faca.
La prima vedere, tot ce scrie acolo suna bine, dar cand te gandesti ca toti au facut si vor face asemenea promisiuni care evident sunt spuse in vant, v-am spus ca ma lasa rece.

Oricum, v-am atasat 3 poze mai jos cu respectivele pliante: cel de pe usa si cel din posta (fata si verso).

In alta ordine de idei, ContraSENS scrie despre planurile familiei Sechelariu pentru urmatoarea perioada de timp. Deci atentie ce va spun: iar ne mananca lupii!!!
Cititi aici despre fratii Sechelariu si campania lor electorala!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *