Campionat Municipal de Minifotbal pentru Amatori in Bacau, 2009 – 2010

Vineri, 28 August 2009 | Bacau, fotbal, foto, stiri | Comenteaza

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori din Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, voi posta pe blog comunicatele de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care va debuta pe 12 septembrie 2009.

Asociaţia Română de Minifotbal şi Lider Sport, începând cu data de 20 august 2009, a demarat înscrierile pentru Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori, ediţia a IV-a. „În această ediţie de campionat am schimbat printre altele şi sistemul de premiere, dar şi de accedere la titlul de campioană a Municipiului Bacău, toate acestea pentru a creşte atractivitatea şi pentru a menţine şansele tuturor echipelor la clasarea pe podiumul competitiţiei. Un alt punct important este acela de a încuraja fair-play-ul în cadrul competiţiei”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul sportiv al acestui eveniment.


Competiţia de anul acesta este după cum se ştie din ediţiile precedente destinată exclusiv amatorilor, astfel jucătorii care evoluează în Ligile de fotbal 1, 2 şi 3 şi/sau de futsal care posedă legitimaţie vizată pe anul 2009 nu au drept de joc. Totodată în campionatul de minifotbal au drept de înscriere echipe aparţinând unor companii, societăţi comerciale, asociaţii, instituţii şi echipe aparţinând unor cartiere, precum şi orice alte echipe din zona oraşului Bacău.

Printre modificările din cadrul acestei ediţii se pot enumera cele mai importante. Astfel, campionatul va fi organizat pe sistem tur-retur, toamnă-primăvară. La sfârşitul returului de campionat, echipele aflate pe primele 8 poziţii ale clasamentului vor intra într-un sistem play-off pentru desemnarea echipei campioane a Municipiului Bacău, dar şi clasamentul final. Astfel, meciurile din play-off se vor juca în sistem eliminatoriu şi vor urma toate regulile după care se dispută şi meciurile din cadrul Turneului Naţional, şi vor avea următoarea formă:


Toate celelalte echipe vor disputa meciuri într-un sistem similar pentru desemnarea clasamentului final al celei de-a IV-a ediţie a Campionatului Municipal de Minifotbal. Premiile de anul acesta vor consta pentru toate echipele atât în diplome, cupe şi medalii, cât şi în bani şi echipamente sportive. Astfel: Locul I – 2.000 ron şi asigurarea participării gratuite la Turneul Naţional pentru un lot de 12 jucători, Locul II – 1.500 ron, Locul III – 1.000 ron, Locul IV-VI câte un rând de echipament sportiv. Premiul Fair-Play se va acorda echipei cu cele mai puţine cartonaşe roşii şi respectiv galbene şi va fi în valoare de 1.000 ron. Pe lângă acestea se vor acorda diferite premii din partea sponsorilor şi partenerilor Lider Sport. La decernarea premiilor organizatorii doresc să invite o personalitate din lumea fotbalului care astfel să vină în continuarea participării căpitanului echipei naţionale, Cristi Chivu, la decernarea premiilor de la Turneul Naţional de anul acesta de la Iaşi.

Pentru echipele care doresc să se mai înscrie, acestea mai au posibilitatea pînă pe data de 7 septembrie în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac la baza sportivă Lider Sport, situată în str. Logofăt Tăutu, nr.7, în incinta Şcolii Mihai Drăgan sau la nr. de tel. 0727.137.053, taxa de înscriere este de 200 ron, iar lotul minim de jucători este de 5+1. Campionatul va debuta în data de 12 septembrie 2009, după ce în data de 10 septembrie va avea loc tragerea la sorţi şi conferinţa de deschidere a celei de-a IV-a ediţii de campionat.Lasa un comentariu