Campionatul de minifotbal in atentia sponsorilor

Sambata, 5 Septembrie 2009 | Bacau, fotbal, stiri | Comenteaza

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, voi posta pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care va debuta pe 12 septembrie 2009.

Asociaţia Română de Minifotbal şi Lider Sport se apropie de finalul perioadei de înscrieri pentru Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori, ediţia a IV-a, 2009-2010. „Până acum au confirmat participarea aproximativ toate echipele care au terminat anul trecut competiţia, la acestea adăugându-se însă şi altele noi. Ceea ce am observat însă faţă de anii precedenţi este că a crescut numărul echipelor care au sponsori, ceea ce mă determină să concluzionez că acest campionat începe să fie apreciat din ce în ce mai mult”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul sportiv al acestui eveniment.

Campionatul Municipal de Minifotbal a intrat, am putea spune, inclusiv în atenţia sponsorilor. În acest moment Grafit Invest a devenit principalul partener în organizarea competiţiei, iar discuţiile sunt destul de avansate în ceea ce priveşte existenţa unui sponsor principal al Campionatului Municipal de Minifotbal, care să se implice financiar în susţinerea competiţiei prin creşterea fondului de premiere. Totodată Asociaţia Română de Minifotbal şi Lider Sport transmit mulţumirile lor tuturor partenerilor media care au ajutat la mediatizarea şi dezvoltarea acestei competiţii.

Printre echipele care vor participa la cea de a IV-a ediţie de campionat se numără: Andisimo, Bad Boys, Ben-Jon Comăneşti, Generali Bacău, FC Coriolan, FC Transport Bistriţa, Fortuna ´40, Gim Sport, Novoplast, Nuntaşii Poşta Atlassib, Red Team, Tofan Sport, X-Carp.

Pentru echipele care doresc să se mai înscrie, acestea mai au posibilitatea până pe data de 9 septembrie, ora 12.00 în limita unui singur singur loc disponibil. Înscrierea se face la baza sportivă Lider Sport, situată în str. Logofăt Tăutu, nr.7, în incinta Şcolii Mihai Drăgan sau la nr. de tel. 0727.137.053 / 0741.799.932, taxa de înscriere este de 200 ron, iar lotul minim de jucători este de 5+1.

Campionatul va debuta în data de 12 septembrie 2009, şi se va juca tur-retur, pentru ca la sfârşitul returului să asistăm la organizarea unui play-off pentru desemnarea clasamentului final. Anul acesta vor fi premiate toate echipele participante, iar echipa care va câştiga Premiul Fair-Play va pleca acasă cu un premiu consistent.

Lasa un comentariu