Carcotelile elevilor odihniti vizavi de noul an scolar

Luni, 29 August 2011 | Pareri personale | 4 comentarii

Eu zic sa nu ne mai plangem si sa ne punem fundul la treaba. Am observat ca se fac zeci de event-uri pe Facebook si petitii online pentru a protesta impotriva taierii vacantei de vara cu o saptamana. Ii invit pe cei care initiaza astfel de campanii sa isi dea foc. Am spus-o si in primavara si am sa o repet pana va intra si in capurile celor care sunt mai odihniti: structura noului an scolar este mai convenabila pentru elevi.

In caz ca nu sunteti la curent, vacanta de iarna va avea 3 saptamani, iar cea de Pasti 2. Aceasta din urma va fi precedata de o saptamana dedicata actiunilor de voluntariat. Poate ca sunt subiectiv, ca pentru mine este ultima vacanta de vara iar cea de la anul va fi mai scurta cu doua saptamani, dar structura anului scolar 2011-2012 este decenta.

Mai avem fix doua saptamani din vacanta de vara si propun sa ne bucuram de ele fara sa ne gandim cat de greu va fi la anul. Ca elevi, trebuie sa fim mereu optimisti. Avem viitorul in fata si ni-l putem face asa cum dorim noi. Important este sa muncim, sa fim seriosi si sa nu il mai luam pe NU in brate.

4 comentarii la “Carcotelile elevilor odihniti vizavi de noul an scolar”

 1. andrei 29 August 2011 at 16:05 Permalink

  .tu mai ai putin si termini…noi vrem vara nu scoala….
  taci din gura cu ideile tale astea de comunist fortzat de alti sa nu spui ce simti

 2. Gabi 29 August 2011 at 16:54 Permalink

  Eu, sincer, astept sa vina scoala inca de la a doua saptamana de vacanta. Atat timp cat nu esti copil de bani gata sau nu ai un job asigurat, poti sa te c@%$ in ea de vara.

 3. ALEXa 4 Septembrie 2011 at 17:15 Permalink

  ma lasi zi sincer cata lume iese din casa pe ger si viscol?! ce nu-mi spune ca o sa ne simtim foarte bn la 40 de grade in clase … si pana la urma ia gandestete cine mai da teze si teste pe caldurile alea….2 ore cand te simti ca in conserva …..mintea nu prea mai gandeste


Lasa un comentariu