Carl Kennedy @ Liberty Parade Romania – 19.07.2008

Carl Kennedy este un dj foarte cunoscut la nivel mondial. El a fost invitat sa mixeze pe Liberty Parade Arena 2008 si a facut show. Majoritatea persoanelor prezente au apreciat setul lui pentru ca s-a deosebit de ceilalti dj, spun majoritatea celor prezenti. A avut un set mai usor, chiar pe alocuri trance. Mie mi-a placut.

Setul lui a fost live intre 01:00 si 03:00, inregistrarea avand o durata de 2 ore si 3 minute, setul fiind inregistrat la 192 kbps si din pacate se aude si o mica parte din prezentare pe el.

Download: Carl Kennedy @ Liberty Parade 2008 – Live Set – 01.00 – 03.00

Foto: LibertyParade.com
Voi reveni si cu celelalte seturi de la Liberty Parade 2008!

13 thoughts on “Carl Kennedy @ Liberty Parade Romania – 19.07.2008

  1. Are o melodie gen Into the night zice o voce de barbat este electro este la inceput de mix zice d f f f multe ori into the night te rog mult caut melodie asta de ceva timp o stiam … mc mult! astept un raspuns

  2. melodia aia cu voce de barbat se num Into the night si este a lui Carl remixul este facut de Nyx,Syrinx & Mr Keys Mix.kristofer ai pus tracklist exact la cine ne intereseaza mai putin.ms

  3. am pus ce am disponibil complet.Doar nu o sa pun juma de tracklist ca atatea stiu in rest.

  4. E o piesa in set de la Natasha Bedingfield – I Bruise Easily . Nu gasesc nici unde un Club Mix ceva …astept raspuns . Caut piesa asta de ceva timp am mare nevoie de ea ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *