Castigam si noi ceva?

Joi, 19 Mai 2011 | Bacau, Pareri personale | 2 comentarii

Spuneam in urma cu ceva vreme ca Timisoreana a intrat tare in Bacau si ca sustine si finanteaza cum poate infrumusetarea orasului. Interesant este ca din 2008, data la care am publicat acel articol, pe blog am postat fotografii si v-am povestit despre Serbarile Timisoreana si alte festivaluri de acest gen la care Timisoreana are contract de exclusivitate la bere cu Primaria.

Au venit, sunt aici, isi fac reclama pe bannere imense in oras, isi vand berea si micii la festivalurile care, evident, infrumuseteaza Bacaul (not) si cam atat. Nu prea vad ce are de castigat Primaria de pe urma acestui parteneriat. Dar noi continuam sa le dam voie sa isi vanda berea si sa isi etaleze si sa isi promoveze brand-ul in punctele cheie ale orasului. Super.

2 comentarii la “Castigam si noi ceva?”

  1. George 20 Mai 2011 at 04:13 Permalink

    “Nu prea vad ce are de castigat Primaria de pe urma acestui parteneriat”
    Din reclame nu vin bani? :-??

  2. CrazyCr33k 20 Mai 2011 at 21:59 Permalink

    Nu e rau ca se mai intampla ceva si la noi in oras, chiar daca e blat cu Primaria; poti sa fii sigur ca cineva ia bani, oficial sau nu, pentru “colaborarea” cu Timisoreana.

    De kkt e faptul ca toate tonetele amplasate in Parcul Catedralei (care se vad si in poze) au fost alimentate cu energie electrica de la stalpii de iluminat (si bacauanii platesc!) iar cablurile erau lasate vraiste prin iarba unde se jucau cei mici!


Lasa un comentariu