Cazare în Bacău, la Hotel Piazzetta (p)

Joi, 1 Noiembrie 2012 | Bacau, foto | Comenteaza

Pentru că sunt știut drept un exponent al online-ului băcăuan, diferiți prieteni sau simpli internauți mă contactează pentru sfaturi legate de orașul în care până nu demult îmi duceam veacul. Sunt deseori întrebat de către cei aflați în tranzit despre cazare în Bacău. Posibilitățile sunt nenumărate, însă mulți îmi cer o locație premium, ferită de agitație, dar și accesibilă.

Ce le recomand? Piazzetta Boutique Hotel & Restaurant, care se află într-o clădire construită la 1892, dar renovată și atent decorată în cel mai pur stil Italian și dotata pe măsura așteptărilor și pretențiilor tehnologice ale zilei de astăzi.

Piazzetta ofera cazare in Bacau, într-o zona linistită, langa o imensa livada de pe malul raului Bistrita. Hotelul este situat pe drumul European E85, pe Calea Romanului nr. 237 B, langa reprezentanta Peugeot din Bacau si este usor accesibil, fiind la o distanta de 10 km de Aeroportul George Enescu si la 6 km de Gara. Piazzetta Boutique Hotel se impune printr-o arhitectura impresionanta, usor misterioasa chiar, iar structura sa a fost gandita sa satisfaca cat mai multe dintre cerintele clientilor sai.

Detalii, pe site-ul Piazzetta.

Lasa un comentariu