Ce mai este fresh prin zonă

Joi, 16 August 2012 | muzica, Pareri personale | Comenteaza

Vara a intrat pe ultima suta de metri pentru mine și, dacă îmi dați voie, așa îmi justific activitatea slabă de pe blog din ultimele zile. Mă bucur cât mai pot de ea pentru că nu mă mai despart decât câteva săptămâni până voi intra în focuri, cum îmi place mie să spun. Toamna aceasta încep un capitol nou, studiile superioare și trecerea la insignifiantul statut de bucureștean.

Prima oprire, Administrație publică, la Facultatea de Științe Sociale și Administrative din cadrul Universității “Nicolae Titulescu” din București. Despre această alegere voi vorbi, pe larg, în următoarele zile.

Știți voi, acum mă aflu în mijlocul acelei perioade de căutări și schimbări: chirie, mutat, anturaj, mediu nou, etc. Nu pot spune decât că privesc totul cu un mare entuziasm. Asta nu înseamnă că nu există probleme, ba din contră. Slavă Domnului, dacă nu privim cu optimism ceea ce avem de gând să întreprindem, sanșele de reușită se restrâng considerabil.

Duminică seară plec spre litoralul Mării Negre, unde voi petrece o săptămână alături de oamenii dragi din Consiliul Național al Elevilor, organizația mea de suflet și principala resursă de oameni faini din timpul liceului. La Eforie Sud, în tabăra New Paradise, ce aparține ANST, va avea loc Școala de vară a Consiliului Național al Elevilor.

În altă ordine de idei, luni, 20 august, High Contrast Recordings lansează prima mea piesă trance, produsă împreună cu Madălin Roșioru sub proiectul MKB. Piesa se numește Katana și o puteți asculta mai jos.

De un lucru vreau să fiți siguri: voi fi mult mai activ în următoarea perioadă!

Lasa un comentariu