Plec in Spania, si nu la capsuni

Sambata, 12 Februarie 2011 | Pareri personale | 6 comentarii

Poate ca va intrebati pe unde umblu de nu am pus poze de la Balul Balurilor. Credeti-ma, nu am avut cand. Aseara am ajuns la 2 acasa si am apucat sa dorm vreo doua ore. Acum scriu din sufrageria Aeroportul International “George Enescu” si astept imbarcarea in Boeing-ul 737 care ne va duce, pe mine, un coleg si patru profesori, la Bergamo (Milano), unde facem escala 8 ore. Apoi ne urcam in avionul spre Granada, Spania.

Cu ce ocazie in Spania? Prima mobilitate din cadrul proiectului Comenius Cultural Identity in a Worldwide Classroom despre care v-am vorbit cu ceva timp in urma, cand a fost lansat. Este primul proiect de acest gen al Liceului cu Program Sportiv.

In alta ordine de idei, in timpul zborului si cat fac escala la Milano voi selecta pozele de la Balul Balurilor si le voi urca intr-o galerie foto pe care o voi urca aici, pe blog. In masura in care am fost implicat direct in organizare, jurizare si promovare alaturi de ceilalti membri ai CJE Bacau, nu stiu cat de obiectiv as putea fi daca as scrie cateva vorbe despre bal. Totusi, voi scrie o recenzie odata cu fotografiile.

Plec de acasa cu un regret: ca am ratat cel mai important eveniment din istoria clubbing-ului bacauan, si anume petrecerea Claudiei Cazacu din Club Zebra la care si eu trebuia sa mixez. Imi pare foarte rau.

Voi posta multe-multe fotografii din mobilitatea din Spania in care sunt gata sa plec, dar nu voi neglija nici ce se intampla in tara. Am laptop-ul la mine si sunt conectat in permanenta la lumea online. In caz ca nu ma gasiti la telefon, folositi cu incredere mail-ul, contul de Facebook, Twitter, etc.

6 comentarii la “Plec in Spania, si nu la capsuni”

 1. Anonymous 12 Februarie 2011 at 09:51 Permalink

  Nu mai mixezi diseara in zebra?

 2. Anonymous 12 Februarie 2011 at 10:55 Permalink

  Programul asat Comenius de schimb cultural sau cum ii mai spune e o aiureala de doi lei. Bani cheltuiti aiurea pe plimbari. Cunosc asta pentru ca anul trecut au venit profesori din Germania si Spania in Romania si numai cursuri nu au facut.Asa ca…………Mergi linistit la cules ca e mai sanatos…..

 3. Anonymous 12 Februarie 2011 at 12:32 Permalink

  8 ore escala…'tha fuck…

 4. Alex 12 Februarie 2011 at 13:51 Permalink

  poseteaza te rog frumos fotografiile de la balul balurilor te rog frumos ;;) :*

 5. Cosmin 12 Februarie 2011 at 14:27 Permalink

  Have fun, siiii, felicitari pentru mixul de aseara, a fost super tare !

 6. Nicole 12 Februarie 2011 at 22:30 Permalink

  Have fun^^


Lasa un comentariu