Cel mai fain traseu de asfalt pentru bicicletă din împrejurimile Bacăului

Vineri, 27 Iulie 2012 | Bacau, foto, Pareri personale, Video | 3 comentarii

L-am pus zilele trecute pe Instagram, însă am zis să revin cu mai multe detalii pentru că merită. Dus-întors, cu plecare de la Statuia lui Ștefan cel Mare, traseul are 20 de kilometri și este destul de solicitant pe alocuri datorită (nu din cauza!) pantelor, dar liber și relaxant. Itinerariul: Mărgineni-Pădureni-Crihan-Măgura-Bacău.

Mai pe înțelesul tuturor, când ajungeți la Primăria din Mărgineni, virați la stânga. Țineți drumul principal până în Măgura și, atunci când ajungeți în intersecția în formă de T, faceți dreapta spre E574. Să nu faceți prostia să o luați la stânga! Problema nu este că ieșiți la Barați, ci faptul că drumul este, cum îmi place mie să spun, spart.

Ce ador eu la traseul ăsta este că mă simt în altă lume. Nimic nu seamănă cu ceea ce putem vedea pe drumurile naționale din preajma orașului Bacău. Repet, am zis cel mai fain traseu de asfalt. Pentru coborâri și adrenalină maximă există Pădurea Măgura.

3 comentarii la “Cel mai fain traseu de asfalt pentru bicicletă din împrejurimile Bacăului”

  1. Alexandross 30 Iulie 2012 at 11:32 Permalink

    Acum am revenit,am fost si eu pe aici.Intr-adevar,e foarte frumos,mai ales la urcare:).
    Daca mai ai trasee facute da-mi te rog un e-mail sau mai posteaza aici.

  2. gabi 30 Iulie 2012 at 15:42 Permalink

    Daca tot ai descoperit un traseu pe care eu l-am lasat balta pentru ca eram satul iti recomand sa o iei prin padure la coborarea din panta la Padureni si iesi la Rachitisu si apoi dreapta prin Iaz si Pietricica, Hanul lui Matei si intoarcere prin Magura. Faci cam 46km si ai urcari bune + un traseu prin padure care este ok pe caldurile astea. Succes !
    Bike route 1741097 – powered by Bikemap 


Lasa un comentariu