Centrul: before, dar mai ales after

Duminica, 9 Octombrie 2011 | Bacau, foto | 6 comentarii

In doar trei luni, trotuarul din centrul orasului Bacau, cuprins intre Hotel Decebal si Parcul Trandafirilor, a fost redesenat complet. Lucrarile sunt pe final si cred ca administratia locala merita un +1 si un like pentru schimbarile aduse in infrastructura stradala.

Asa arata inainte.

6 comentarii la “Centrul: before, dar mai ales after”

 1. ioana 9 Octombrie 2011 at 13:38 Permalink

  Buna ideea

 2. constantin 9 Octombrie 2011 at 14:13 Permalink

  în DOAR 3 luni spui tu? şi mai spui că merită şi Like? da cine-a dat astă iarnă cu sare de s-au stricat pavelele alea? Eu zic mai bine să spunem un fel de Mulţumesc, fie la aprinderea luminilor de Crăciun, fie la primăvară….şi nu autorităţilor care au semnat nişte hârtii şi unui primar care ce-i drept se plimba duminica trecută inspectând lucrările …CI BĂRBAŢILOR ŞI BĂIEŢILOR (chiar şi ţiganilor) CARE AU MUNCIT LA LUCRĂRI EFECTIV. Stavarache şi consiliile sunt la fel de plătiţi ca şi firma contractată…diferenţa e că eu am să simt că trebuie să le mulţumesc în primul rând muncitorilor care au mâncat mult praf în astea 3 luni.

 3. carmen 9 Octombrie 2011 at 20:01 Permalink

  da este “aerisit”…si intrarea dinspre Metro arata bine…bacauanii raman cu trotuare largi…sa vedem la iarna cum se comporta materialul…muncitorii s-au ales cu un loc de munca temporar..iar altii cu :(

 4. carmen 9 Octombrie 2011 at 20:02 Permalink

  spaga..asta era completarea , sorry !

 5. catalin 10 Octombrie 2011 at 20:33 Permalink

  noroc cu alegerile de la anul ca altfel nu se facea nimica !


Lasa un comentariu