Centrul de Afaceri și Expoziții găzduiește și organizează EXPOMED 2013

Joi, 28 Februarie 2013 | Bacau | Comenteaza

Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” va găzdui, în perioada 14-16 martie 2013, EXPOMED – eveniment organizat de Asociaţia Medicilor de Familie din Judeţul Bacău, Colegiul Medicilor Bacău și SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA.

Manifestarea este prilejuită de cea de-a VI-a ediție a Conferinţei Regionale cu tema “Probleme de Diagnostic şi Tratament în Medicina de Familie”, iar Divanul AdBlog este partener media.

Târgul oferă ocazia firmelor medico-farmaceutice să îşi prezinte ofertele medicilor prezenţi la Conferinţa Regională şi la conferinţele de formare profesională, însumând aproximativ 300 de cadre medicale din regiunea Moldova şi din întreaga ţară.

Manifestarea stiinţifică se desfăşoară pe fondul necesităţii permanente de educaţie medicală a medicilor și a celorlalte cadre medicale, având în vedere evoluţia permanentă a cunoştinţelor medicale, a posibilităţilor de explorare, precum şi a evoluţiei permanente a societăţii. Manifestarea este creditată cu ore de EMC şi va oferi oportunitatea întâlnirii cu personalităţi din lumea medicală.

Venind în sprijinul necesităţii continue de perfecţionare şi a asistenţilor  medicali, Ordinul Asistenţilor Medicali din România, filiala Bacău va organiza, concomitent, conferinţe de formare profesională.

Parteneri media: Kiss FM, Ziarul de Bacău, Magic FM, Kit TV, 1 TV Bacău și Impuls TV + bloggerii membri din Divanul AdBlog.

expomed bacau centrul de afaceri 2013

Lasa un comentariu