Cine ajunge in play-off?

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

Cel mai frumos meci al etapei a XXVI-a din cadrul Campionatului Municipal de Minifotbal – Liga Bergenbier a fost cel dintre X-Carp şi FC Afezam. X-Carp a început meciul destul de relaxat, fiind treziţi la realitate tocmai în momentul în care FC Afezam a preluat conducerea pe tabela de marcaj, 1-0. La pauză scorul a fost de doar 2-1, în favoarea celor de la X-Carp care pe finalul returului şi-au turat motoarele la maxim pentru a prinde play-off-ul competiţiei. Rezultat final 8-4, iar X-Carp este la un singur loc distanţă de locul opt.

Un alt meci foarte disputat a adus la start echipele celor de la Coriolan şi respectiv Fortuna, încheiat cu scorul de 11-6 în favoarea echipei campioane de anul trecut. Aceştia din urmă au reuşit să-şi aducă din mers noi jucători în locul celor indisponibili care s-au integrat perfect în angrenajul echipei. Numai prestaţia portarului celor de la Coriolan a făcut ca meciul să se termine cu victoria acestora. Probabil un rezultat de egalitate ar fi fost unul mult mai echitabil.

A fost o etapă foarte plăcută pe ansamblu, atât cu ploaie cât şi cu soare, dar şi cu multe goluri, şi doar cu un singur cartonaş galben. Oricum se pare că jucătorii se simt mai bine pe ploaie, ceea ce îi determină să joace mult mai constructiv.”, ne-a declarat Gheroghe Burleanu, managerul acestei competiţii.

O altă supriză a campionatul a fost înregistrată în meciul dintre Cartier URA şi SC Andisimo. În ciuda unui start de campionat mai greoi, Cartier URA a reuşit să se impună în faţa celor de la Andisimo cu scorul final de 6-1.

În cadrul acestei etape Legendele au demonstrat încă o dată că seriozitatea este elementul principal pe terenul de minifotbal, deşi echipa cu lotul cel mai în vârstă echipă, aceasta a reuşit să se impună cu un categoric 13-1, în faţa celor de la Nordului care au fost doar o umbră a echipei din urmă cu câteva etape.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *