Cine-i bugetar…

Vineri, 7 Mai 2010 | Pareri personale, stiri | 14 comentarii

…si are credit la banca, s-a scos.

14 comentarii la “Cine-i bugetar…”

 1. Robertworld 7 Mai 2010 at 12:14 Permalink

  Cred ca ar fi momentul sa facem si noi ce au facut grecii …. Sa iesim in strada si sa ripostam ! Stiu ca nu se rezolva mare lucru cu asta dar macar sa vada ca ne pasa nu ca stam ca niste prosti .

 2. Anonymous 7 Mai 2010 at 12:48 Permalink

  Există reeșalonarea creditelor, nu moare nimeni. Dar cine e bugetar si s-a angajat pe pile, merita mai rau. De la 88.000 de bugetari în anul 1990, am ajuns azi la un număr de 220.000 de bugetari. Vi se pare normal să fie așa în condițiile în care populația țării a scăzut cu câteva milioane?

 3. tudor 7 Mai 2010 at 13:28 Permalink

  Asta ce inseamna? Le faci in ciuda celor aflati in situatia asta? Tu nu ai bunici, rude care lucreaza in sistemul bugetar?

 4. Anonymous 7 Mai 2010 at 15:49 Permalink

  asta trebuie inpuscat . cum sa tai ma din salarii si sa scazi pensiile , cum dracu ma . bine ca ei is trag sute de milioane de euro si de noi … ii doare in cur, eu ma intreb daca lor le taie cineva din salar 25 la suta ..

 5. Anonymous 7 Mai 2010 at 15:56 Permalink

  asa merita prostii care l-au votat pe Basescu 😉 inca si mai rau , recunosc imi este greu sa aud ca taie din salar si nustiu ce , dar ma bucur cand vad ca pe prostii ii doare inima acuma deoarece au facut o alegere proasta si au facut la ambitie

 6. Anonymous 7 Mai 2010 at 16:31 Permalink

  ne meritam soarta,deoarece lumea asta ipocrita care l-au votat insasi pe mafiomanul asta caruia nici nu vreau sa ii pronunt numele crezandu-se presedintele tarii pe cand eu nu o mai numesc tara de o perioada de timp.Ma indoiesc ca lumea o sa mai aiba curajul de a iesi in strada si sa riposteze inpotriva mafiei in care traim,dar sigur nu se va intampla asa ceva.Lumea este fricoasa si lasa,poate acei putinii oameni ar putea face-o numai ca sa se vada ca lumea are dreptul de a-si trai o viata normala.

 7. Anonymous 8 Mai 2010 at 08:50 Permalink

  Din punctul meu de vedere alta solutie mai buna nu exista in momentul asta, deci degeaba mai faceti greva. Problema e lipsa de actiunea a autoritatilor de pana acum si proasta administrare a guvernului anterior. Cea mai buna solutie ar fi scaderea evaziunii fiscale si eficientizarea contractelor pe bani publici, dar deja o dam in SF.

 8. Anonymous 8 Mai 2010 at 12:50 Permalink

  "proasta administrare a guvernului anterior" – cred ca te referi la guvernul boc 1? oricum, toti stim ca vina situatiei actuale e a lui iliescu si a mogulilor de televiziune care nu tin cu basescu, care niciodata nu este vinovat de nimic.

 9. Anonymous 8 Mai 2010 at 17:52 Permalink

  toti stim ca vina situatiei actuale e a lui iliescu si a mogulilor de televiziune care nu tin cu basescu, care niciodata nu este vinovat de nimic.Esti un pupincurist basescist.Sa mori in chinuri:)

 10. Anonymous 8 Mai 2010 at 20:38 Permalink

  daca nu ai observat, eram ironic la comentariul de la 17:31.

 11. Anonymous 10 Mai 2010 at 13:29 Permalink

  pd l sa traiasca … traiti bn fratilor

 12. Anonymous 11 Mai 2010 at 20:53 Permalink

  Nu va ramane asa,va iesi revolutie ceva ! Deja oameni au iesit in strada!!!
  NU SE POATE ASA CEVA !DUPA CE CA AVEM NISTE SALARI DE KKT CE FAC ASTIA ?PAI UN OM CU 800 VA MAI RAMANE CU 500! CE DRACU SA FACI CU 500 ?Ce a patit Ceausescu asa vor pati si astia ,in scurt timp se va intampla ceva daca va ramane asa :)

 13. Anonymous 11 Mai 2010 at 20:57 Permalink

  "7 mai 2010, 16:56
  Anonim spunea…
  ne meritam soarta,deoarece lumea asta ipocrita care l-au votat insasi pe mafiomanul asta caruia nici nu vreau sa ii pronunt numele crezandu-se presedintele tarii pe cand eu nu o mai numesc tara de o perioada de timp.Ma indoiesc ca lumea o sa mai aiba curajul de a iesi in strada si sa riposteze inpotriva mafiei in care traim,dar sigur nu se va intampla asa ceva.Lumea este fricoasa si lasa,poate acei putinii oameni ar putea face-o numai ca sa se vada ca lumea are dreptul de a-si trai o viata normala."
  Si pe cine sa votezi frate ?ORi iliescu ori basescu e aceias treaba 😉
  Nu cred ca o sa ramana asa :)
  revolutie ,oricum o sa iasa ceva,e un trai greu frate 😐

 14. Privatul 19 Mai 2010 at 14:51 Permalink

  Ce revolutie mai? La munca, nu l-a intins mana putorilor, va permite-ti sa iesiti in strada la pomana? Sa pune-ti muzica, pe cheltuiala cui? A celor de la privat care nu comenteaza nimic, cand se trezesc la sfarsit de luna ca li se mai taie un procent din venit ca nu s-a facut targetul. Putorile oridnare care muncesc la stat (degeaba) si asteapta salariul care oricum vine indiferent ca sunt sau nu realizari, munca lor nu e cunantificata in nimic, plini de figuri si bashini dupa ghisele lor comuniste iti inchid usa in nas la fara 2 minute inainte sa se termine programul.In Germania au fost manifestatii genul asta, dar stiti cand? In wkd, adica sambata-duminica, ptr ca in timpul saptamanii aia muncesc, asa ca daca vreti salarii ca in Germania marsh la munca, nu la intins mana slugilor comuniste!!!!


Lasa un comentariu