Cine vă doriți să câștige Finala Eurovision România 2013?

Miercuri, 6 Martie 2013 | muzica, Sondaje | 4 comentarii

Sâmbătă, 9 martie 2013, vom afla care este artistul sau trupa care ne va reprezenta anul acesta în finala europeană Eurovision ce are loc în Suedia, la Malmo. 12 nume se bat pentru câștigarea selecției naționale care, iată, după preselecțiile zonale și cele două semifinale, a ajuns în ultima etapă.

Pentru că anul acesta sunt blogger oficial al Eurovision România, voi face live blogging de la finală direct din mijlocul bătăliei finale de sâmbătă. Adică din platourile TVR. Am mai făcut acest lucru la semifinale. Sesiunile de live blogging le puteți accesa aici (semifinala 1) și aici (semifinala 2).

IMG_4717

Până atunci, sunt curios pe cine vedeți voi mergând cu steagul României în spate la finala europeană de la Malmo. Piesele calificate le puteți asculta pe site-ul Televiziunii Române, iar la sondaj puteți răspunde mai jos.

Eu? Răul cel mai mic. Ori Tudor Turcu, ori Al Mike feat. Rene Santana.

4 comentarii la “Cine vă doriți să câștige Finala Eurovision România 2013?”

 1. Batranu 6 Martie 2013 at 20:38 Permalink

  Raul cel mai mic :)) bine zis!

 2. basescu II 6 Martie 2013 at 20:40 Permalink

  Daca se califica Turcescu, sa nu mai aud niciodata de concursul asta atat timp cat este la teviziunea mea. Ca e si a mea, platesc lunar, sunt un soi de actionar. Corect?

 3. Andrey 6 Martie 2013 at 21:11 Permalink

  Narcis, Narcis.. de ce sa nu rada de noi o lume intreaga? Hai cu Narcis, Narcis!! :))

 4. Tibi 9 Martie 2013 at 17:31 Permalink

  Nimeni nu-si da seama ca nu poti merge cu copii, cu unii care se pierd pe scena, carora le tremura vocea…?!
  Iar in primul rand trebuie sa fie o melodie originala, altfel decat celelalte, care are ceva iesit din comun, care sa-ti ramana in minte.
  Ganditi-va ca unul precum Cezar indeplineste toate conditiile, are personalitate, este cunoscut in afara, plus ca si melodia e mai buna decat cea a lui Ianau, care n-are nimic.
  Nu zic ca o sa castigam cu Cezar, dar cu oricare altul in locul lui, ne facem rau de tot de ras acolo.


Lasa un comentariu