Cineva se plictiseşte grav acasă

Vineri, 20 Aprilie 2012 | Bacau, Pareri personale | 2 comentarii

La sfârşitul lunii ianuarie am postat un comentariu primit de la o cititoare despre nişte treburi care se întâmplă în Colegiul Naţional “Ferdinand I”. Ceea ce am dorit s-a şi întâmplat: a luat naştere o dezbatere. Mi-am dorit asta până într-un punct anume, pentru că printre cele 130 şi ceva de comentarii se regăsesc cuvintele profesorilor deghizaţi ba în elevi, ba în părinţi, ale direcţiunii, ale părinţilor, dar şi ale elevilor (de data asta autentici).

Unele puncte de vedere sunt kilometrice. Am aprobat toate comentariile care nu conţineau cuvinte obscene. I-am lăsat să se acuze şi să se certe aşa cum ştiu ei mai bine. De ce, totuşi, s-ar certa nişte profesori de la un liceu respectat din Bacău sub numele unor elevi, pe blogul unui tânăr? Voila, 17 comentarii trimise de aceeaşi persoană. Nu văd miza şi nici scopul cu care cineva ar da 17 comentarii de pe acelaşi IP într-un interval de 4 ore.

PS: disputa este atent urmărită şi discutată în cancelariile din întreg municipiul Bacău.

 

2 comentarii la “Cineva se plictiseşte grav acasă”

  1. octav 21 Aprilie 2012 at 18:23 Permalink

    degeaba ai fost la “networking” daca IP-urile ii creeaza probleme de genul asta.

  2. alexandru 17 Octombrie 2012 at 23:48 Permalink

    Simplu!E cineva care scrie la misto.Nu vad comentarii asa de grave,dimpotriva,observ niste glumite spuse intr-adevar din plictis.Mi se pare o bagatela postarea ta.Cred ca e un copil care pur si simplu se amuza de aceasta disputa intre niste oameni care se pretind adulti.De ce sa se dea curs unor asemenea barfe sau glume proaste de pe net?Un om maturizat si care isi vede de treaba,sisteaza din start asemenea discutii.


Lasa un comentariu