Cirez D – Glow

Luni, 25 Ianuarie 2010 | muzica, Radio Deea | 5 comentarii

Cine este Cirez D? Nimeni altul decat Eric Prydz, al 38-lea dj al lumii conform clasamentului Top 100 Dj Mag 2009. Prydz este cunoscut pentru single-uri precum Call On Me (2004), Waz Not Woz (2005), Remember si Proper Education (2007) sau Pjanoo (2008).

Eric Prydz este omul din spatele caselor de discuri Pryda, Pryda Friends si Mouseville. Pentru Mouseville produce sub numele de Cirez D, proiectul pe care s-a focusat in 2009, in in care a lansat smash hit-ul On Off.

Cea mai recenta productie a Cirez D este Glow si a fost lansata in data de 20 ianuarie 2010 cu label-ul Mouseville. E techno si m-a innebunit. In 5 zile a ajuns pe locul 4 in topul vanzarilor pe Beatport si sunt sigur ca va urca mai sus de atat. Full support din partea mea! Am pus-o sambata in Unity in Diversity si am inclus-o duminica in topul meu. Auditie placuta!

PS: Cu toate ca este o piesa techno, sa stiti ca a fost inclusa de dj-ul trance Armin van Buuren in ultima editie a show-ului A State of Trance.

5 comentarii la “Cirez D – Glow”

 1. Anonymous 26 Ianuarie 2010 at 06:33 Permalink

  PS: Cu toate ca este o piesa techno, sa stiti ca a fost inclusa de dj-ul trance Armin van Buuren in ultima editie a show-ului A State of Trance.

  PS: adica ar tb sa iti dea de gandit unde se indreapta tranceul… :) anu trecut tiesto parca a pus reboot caminando la the mission dance weekend alt semn…pura coincidenta? :)) destul de multe si dese aceste semne, cred ca tranceul va migra incet incet spre techno…

 2. kristofer93 26 Ianuarie 2010 at 13:19 Permalink

  Nu neaparat. Noul sound trance e altfel. Vezi productii de la Ummet Ozcan, Sander van Doorn, W&W! Mie imi place.

 3. klubbingman 26 Ianuarie 2010 at 14:37 Permalink

  Asa cum ai scris si tu este o piesa techno, dar una foarte reusita. Da, de o buna bucata de timp am constatat faptul ca trance-ul se transforma si nu cat de bine este acest lucru pentru cei care iubesc muzica trance.

 4. AdrianN 27 Ianuarie 2010 at 14:10 Permalink

  la mai multe posturi de genul asta .

  Ai putea sa imi mai recomanzi piese de genul asta pe care le stii? Astept un raspuns, mersi !

 5. Anonymous 14 Februarie 2010 at 05:03 Permalink

  Cand e vorba de melodii bune, ca "Cirez D – Glow" sau, spre exemplu, "Faithless – Music Matters (Mark Knight Remix)", Armin le include in ASOT, deci nu e vorba numai de techno, poate fi house, ceva mai minimal …

  Si "Inpetto – The Milky Way" care s-a auzit in ASOT, se zice ca e trance (pe beatport si alte compilatii), dar e depaaarte de genu asta oricum :))


Lasa un comentariu