Cititorul number 1 de bloguri

Duminica, 25 Septembrie 2011 | internet, Pareri personale | 5 comentarii

Cand lucrezi sau ai lucrat in presa esti obligat de constiinta sa citesti zilnic, sau aproape zilnic, blogurile din respectiva zona. De altfel, daca lucrezi online si in social media trebuie sa faci acelasi lucru. Trebuie sa fie la curent cu ce se intampla in comunitatea online pentru ca meseria ti-o cere.

De cand ma invart in zona asta, am identificat un tip de cititor universal. Este cititorul numarul 1 de bloguri si intra zilnic sa citeasca toate articolele de peste tot. Si nu ca il intereseaza, ci pentru ca vaneaza greselile gramaticale. Asta este mania lui. Dimineata, la cafea, silabiseste. Deschide CPanelul blogului sau pe care posteaza din an in Pasti si, mandru ca este primul care semnaleaza greselile, da lectii altora.

Are o lista cu bookmark-uri din ce in ce mai lunga. Blogurile locale sunt tot mai multe, iar cititorul number 1 de bloguri face fata din ce in ce mai greu cantitatii de articole livrata zilnic de bloggeri.

Seara, dupa ce se intoarce de la munca, silabiseste din nou. Inainte de a pleca la gratar, silabiseste. Face asta toata ziua. Este un paznic desavarsit al limbii romane.

Ca sa fim intelesi, cu totii facem greseli si scriem in graba pe blogurile noastre. Unii dintre noi gresim din cauza ca suntem constransi de imprejurari si de dorinta de a da primul informatia. Ca gresim cand si cand, asta nu inseamna ca nu am fost la scoala.

Oare citeste din scoarta in scoarta si blogurile agregatoare?

5 comentarii la “Cititorul number 1 de bloguri”

  1. Aghiuță 25 Septembrie 2011 at 17:20 Permalink

    Stinky? Mereu a vanat textele altora.

  2. CJ 25 Septembrie 2011 at 18:46 Permalink

    Am un blog nou, perfect pentru oameni dintr-astia :))

  3. Oana Heisu 7 Iulie 2012 at 01:15 Permalink

    Atunci cand pretinzi ca esti formator de opinie nu mi se pare admisibil sa faci greseli de ortografie elementare. Este o mare diferenta intre a incurca niste litere din cauza grabei si a adauga cate o cratima unde nu e deloc locul ei!


Lasa un comentariu