Weekendul acesta, în Bacău are loc City Hackathon

Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Bacau, stiri | 1 comentariu

Din ciclul ce mai fac ONG-urile alea pe care puterea politică actuală și emisarii săi le hulesc zi și noapte, e bine să știți că Bacăul găzduiește mâine și poimâine City Hackathon, un eveniment care își propune să rezolve diverse provocări urbane cu care se confruntă locuitorii municipiului Bacău.

City Hackathon este despre a experimenta și testa idei noi, folosind tehnologia și lucrul în echipă pentru a rezolva probleme din comunitate.

Așadar, dacă aveți cunoștiințe de IT, sunteți programatori, ingineri, coderi, dacă lucrați în zona de industrii creative, arhitectură, urbanism sau pur și simplu vă plăce să puneți umărul la dezvoltarea comunității, vă puteți înscrie la City Hackathon Bacău, individual sau în echipe formate din minim 3 persoane (dintre care minim un programator), aici.

Pentru că este vorba de o competiție, aceasta este deschisă tuturor participanților și echipelor la nivel local, regional și național, așa că nu trebuie să fiți musai din Bacău pentru a participa. Echipa câștigătoare primește 2.000 de Euro pentru dezvoltarea soluției propuse.

Proiectul City Hackathon este implementat de Centrul pentru Dezvoltare Urbană și Teritorială, prin Fondul pentru Inovare Civică, program al Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile, în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Raiffeisen Bank.

city hackaton

1 comentariu la “Weekendul acesta, în Bacău are loc City Hackathon”

  1. ANONIM 22 Noiembrie 2017 at 20:23 Permalink

    Prea din scurt si prea slab promovat. Sper ca cei 2000 de euro sa nu se duca la vreun pilos. Te rog sa ne tii la curent cu proiectele facute acolo si cu lista castigatorilor. Mersi!


Lasa un comentariu