CJE Bacău are un nou preşedinte: Anca Peptine

Vineri, 30 Decembrie 2011 | Bacau, stiri | 3 comentarii

Ieri, Cosmin Şerboteiu (C.N. “Grigore Moisil” Oneşti) şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Bacău, postul fiind preluat în regim de interimariat de către Anca Peptine de la C.N. “Ferdinand I” Bacău. Cosmin a fost ales preşedinte la începutul lunii noiembrie şi a demisionat din motive personale. Anca Peptine deţinea până ieri funcţia de prim-vicepreşedinte.

Totodata, Biroul Executiv a delegat-o cu drept de vot pe Anca-Ionela Peptine la Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor de la Tg. Mures, din perioada 9-13 ianuarie 2012.

Tinand cont de ROF al Consiliului National al Elevilor si de demisia lui Cosmin Serboteiu, Consiliul Judetean al Elevilor Bacau se obliga ca, in termen de 45 de zile de la data demisiei, sa organizeze alegeri pentru functia de presedinte. Pana atunci, interimatul va fi asigurat de Anca-Ionela Peptine (C.N. “Ferdinand I”).

Deciziile scanate, pe CJEBacau.ro.

3 comentarii la “CJE Bacău are un nou preşedinte: Anca Peptine”

  1. asd 30 Decembrie 2011 at 17:23 Permalink

    Ce obiect de activitate are CJE,totusi?

  2. bogdan 31 Decembrie 2011 at 15:20 Permalink

    Cea mai buna veste pe final de an. Anca chiar merita functia asta si, cu siguranta, va confirma si la alegerile care vor avea loc. Numirea ei reprezinta, indiscutabil, un mare “+” pt CJE Bacau.


Lasa un comentariu