Comunele limitrofe repară străzile municipiului Bacău (document)

Marti, 23 Octombrie 2018 | Bacau | 1 comentariu

În cazul în care citiți acest articol dimineață, nu, nu trebuie să vă splălați din nou pe ochi, iar dacă e seară și e prea târziu, nu, nu vă joacă feste oboseala. Ați citit bine: la propriu, Primăria comunei Letea Veche, sătulă să aștepte administrația condusă de primarul Cosmin Necula să asfalteze una dintre cele 68 de străzi promise în campanie, a decis să o facă din propriul buget, solicitând astfel să administreze strada Silozului din cartierul Șerbănești ce face parte din domeniul public al municipiului Bacău pe durata lucrărilor.

Într-o adresă de pe 21 septembrie, primarul Petru Dochiei din Letea Veche îi comunică primarului Cosmin Necula că a extins rețelele de apă, canalizare și gaze pentru porțiunea de stradă pe care o are în administrare și că, dacă tot s-a apucat și nu vede niciun semn pe celealtă porțiune care aparține municipiului, solicită trecerea a 225 de metri pătrați din str. Silozului în administrarea comunei pe care o conduce ca să execute aceleași lucrări și pentru segmentul care ține de Bacău.

Acest lucru chiar urmează să se întâmple la ședința din 29 octombrie 2018, când pe ordinea de zi avem un proiect pentru aprobarea dării în administrare a celor 225 de metri către Letea Veche. Inițiator: primarul Cosmin Necula, care își recunoaște astfel indirect și în scris incompetența.

Chiar ar trebui să intre în pământ de rușine primarul Necula și toată gașca de pesediști care îl înconjoară și îl susțin pentru că o localitate cu un buget de 16 ori mai mic a ajuns să se roage de ditamai municipiul de rang I să îi dea în administrare o bucată dintr-o străduță ca să o echipeze edilitar și să o asfalteze pentru că municipalitatea respectivă nu s-a gândit să o facă. Penibil! Voi vota proiectul, dar cu multă rușine pentru rușinea acestei administrații.

strada silozului bacau

1 comentariu la “Comunele limitrofe repară străzile municipiului Bacău (document)”

  1. Stan 24 Octombrie 2018 at 06:31 Permalink

    Bucuria lui. Tot asa prin grija altora( satui de delasarea lui) a rezolvat si strazile Aeroportului si Abatorului.
    Se asteapta oferte si pentru alte strazi.


Lasa un comentariu