Concert caritabil cu Ovidiu Mihăilescu și trupa Joi

Marti, 2 Decembrie 2014 | Bacau | Comenteaza

În 2010, am mers, împreună cu cei de la Crucea Roșie Bacău, ca urmare a primului proiect pe care îl desfășurasem în Consiliul Județean al Elevilor Bacău, intitulat “Dăruiește-i Crăciunul”, pe Valea Plângerii, una dintre cele mai sărace zone nu doar din România, ci din întreaga Europă.

Facând parte din echipa care a distribuit donațiile pe care le-a adunat atunci Crucea Roșie în cadrul Caravanei “Moș Crăciun” și CJE Bacău grație campaniei “Dăruiește-i Crăciunul”, am întâlnit în Colonești, Răchitoasa și Călini copii care efectiv nu știau ce este o jucărie. Nu voi uita chestia asta niciodată.

Astfel, cred că acțiunea pe care Asociația Totul pentru un Surâs Bacău este nu doar binevenită, ci de aplaudat. Sâmbătă, 6 decembrie, această orgaizație pregătește un concert caritabil de muzică folk pentru cei 23 de copii de la Centrul de Zi pentru Copil și Familie din comuna Colonești.

Evenimentul are loc la restaurantul La Porta (str. Buciumului, nr. 83, zona Nord), începe la ora 19:00 și îi va aduce în fața publicului pe Ovidiu Mihăilescu și trupa Joi. Practic, sunteți invitați la o sâmbătă cu trupa Joi. Un bilet costă 20 de lei și, așa cum v-am spus mai devreme, toți banii strânși vor merge la cei 23 de copii din comuna Colonești, pentru îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă.

Printre parteneri se numără DGASPC Bacău, Mere de Itești, Vila Tosca, MatMedia, DJ CIP, Pensiunea Daciana, 1 TV Bacău, Deșteptarea, Șapte Seri, Inima Bacăului și subsemnatul.

afis concert caritabil folk bacau 2014

Lasa un comentariu