Concerte live și atmosferă vestică, în Parcul Cancicov

Luni, 13 August 2012 | Bacau, foto, Pareri personale, Video | 3 comentarii

Lăsând la o parte lucrurile care mă enervează, Parcul Cancicov poate fi și entertaining. Câțiva puști, cărora le place la nebunie să cânte, au reușit să aducă o scenă în parc și să organizeze o serie de concerte rock. Poate că rock-ul nu este atât de actual, însă inițiativa aduce, zic eu, un aer occidental și inedit în peisajul plictisitorului oraș bacovian.

Cocalari care să treacă pe lângă scenă și care să-i înjure pe artiști vor exista mereu, dar asta nu înseamnă că astfel de evenimente trebuie să dispară, ba din contră. Din păcate, organizatorii acestei serii de concerte riscă mult. În imediata apropiere a scenei din Parcul Cancicov se află cartierul în care locuiesc. Aici, oamenii mai în vârstă cheamă poliția chiar și dacă bați mingea la prânz. Sunt sigur că muzica ce vine din parc îi calcă pe nervi.

De asemenea, la doi pași de parc se află Secția de Psihiatre a Spitalului Județean. O fi rock-ul piatra de temelie pentru vreun tratament și nu știu eu? În fine, aseară a cântat, pe scena din Parcul Cancicov, talentatul Sebi Roman. Keep it up, băieți!

3 comentarii la “Concerte live și atmosferă vestică, în Parcul Cancicov”

 1. river 13 August 2012 at 14:19 Permalink

  Cristi, rockul este cat se poate de actual! Ca nu e genul tau e cu totul altceva! :)

 2. rene 15 August 2012 at 18:18 Permalink

  rock actual? trebuie sa glumesti
  dar pe langa asta traim printre cele mai religioase tari de pe planeta n avem ce sa va cerem

  • Vals 16 August 2012 at 15:28 Permalink

   Rockul este actual. Ca nu mai este in mainstream cum este dubstepul, momentan, asta e alta situatie.


Lasa un comentariu