Cine vrea să meargă cu mine la Bloggers Lan Party 6?

Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | internet | 1 comentariu

Cui îi place să se relaxeze jucându-se pe calculator sau pe consolă? Eu recunosc, în ultima perioadă am cam dat PC-ul pe smartphone-ul din dotare în ceea ce privește gamingul, însă în trecut mi-am făcut de cap ani de zile cu C&C Generals, Counter Strike și Need For Speed. Astea erau favoritele mele. 

La 25 de ani, vârstă pe care o împlinește chiar sâmbătă (să ne trăiești!), Toma Nicolau m-a convocat, alături de alți 15 bloggeri, la ediția cu numărul 6 a Bloggers Lan Party. Ne întâlnim pe 15 noiembrie, la ora 10:00, la Impact Hub (strada Halelor, la intrarea în Centrul Vechi) și vom juca FIFA15 pe PS3 și DOTA 2 și Team Fortress 2 pe PC.

Nu sunt așteptat singur acolo, ci cu un cititor la fel de dornic de gaming. Astfel, dacă vreți să mergeți cu mine la Bloggers Lan Party 6, trebuie să scrieți într-un comentariu un catren (4 versuri) despre jocul vostru preferat, până joi, la ora 19:00. Nu uitați să vă lăsați e-mail-ul. Știu că e o provocare, dar tocmai asta e ideea. O provocare este și evenimentul de sâmbătă. Cea mai creativă și amuzantă poezioară câștigă.

P.S.: Mai sunt 3 locuri libere pentru bloggeri, puse la bătaie de Toma.

Bloggers Lan Party 6 este un eveniment susținut de AV Store și MavenHut, Parteneri: AMD și Impact Hub.
blp 6 poster

 

1 comentariu la “Cine vrea să meargă cu mine la Bloggers Lan Party 6?”

 1. Timofte Alexandru 13 Noiembrie 2014 at 15:02 Permalink

  Intr-o zi la rasarit
  Teroristul a indraznit
  Sa planteze le C4
  Ca sa castige “bajeatu”

  Sper ca e bine , nu prea ma pricep la poezii :))


Lasa un comentariu