Cine vrea să meargă cu mine la Bloggers Lan Party 6?

Cui îi place să se relaxeze jucându-se pe calculator sau pe consolă? Eu recunosc, în ultima perioadă am cam dat PC-ul pe smartphone-ul din dotare în ceea ce privește gamingul, însă în trecut mi-am făcut de cap ani de zile cu C&C Generals, Counter Strike și Need For Speed. Astea erau favoritele mele. 

La 25 de ani, vârstă pe care o împlinește chiar sâmbătă (să ne trăiești!), Toma Nicolau m-a convocat, alături de alți 15 bloggeri, la ediția cu numărul 6 a Bloggers Lan Party. Ne întâlnim pe 15 noiembrie, la ora 10:00, la Impact Hub (strada Halelor, la intrarea în Centrul Vechi) și vom juca FIFA15 pe PS3 și DOTA 2 și Team Fortress 2 pe PC.

Nu sunt așteptat singur acolo, ci cu un cititor la fel de dornic de gaming. Astfel, dacă vreți să mergeți cu mine la Bloggers Lan Party 6, trebuie să scrieți într-un comentariu un catren (4 versuri) despre jocul vostru preferat, până joi, la ora 19:00. Nu uitați să vă lăsați e-mail-ul. Știu că e o provocare, dar tocmai asta e ideea. O provocare este și evenimentul de sâmbătă. Cea mai creativă și amuzantă poezioară câștigă.

P.S.: Mai sunt 3 locuri libere pentru bloggeri, puse la bătaie de Toma.

Bloggers Lan Party 6 este un eveniment susținut de AV Store și MavenHut, Parteneri: AMD și Impact Hub.
blp 6 poster

 

One thought on “Cine vrea să meargă cu mine la Bloggers Lan Party 6?

  1. Intr-o zi la rasarit
    Teroristul a indraznit
    Sa planteze le C4
    Ca sa castige „bajeatu”

    Sper ca e bine , nu prea ma pricep la poezii :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *