Concurs Cinema City: 2 bilete la Ice Age 3 D

Cinema City in colaborare cu kristofer93.com organizeaza periodic, pe acest blog, concursuri cu premii constand in bilete la premierele saptamanii, precum si obiecte promotionale originale din film.

Voi trebuie sa lasati un comentariu cu raspunsurile corecte la cele trei intrebari care vor aparea aici, pe blog. Pentru ca e primul concurs, in aceasta saptamana ne axam pe premiera saptamanii in curs, Transformers 2, urmand ca de saptamana viitoare sa pun intrebari despre premiera saptamanii trecute.

Desemnarea castigatorului se face dupa idealul primul venit, primul servit. Prima persoana care da raspunsurile corecte ia premiul. Participantii sunt rugati sa revina pentru rezultat. Premiile sunt valabile in cinematograful Cinema City din Bacau situat in complexul comercial Arena Mall.

Premiu: doua bilete la Ice Age 3 D

1.In care din urmatoarele filme NU a jucat Shia LaBoeuf?

 • a) Disturbia
 • b) Ochi de vultur (Eagle Eye)
 • c) Constantine
 • d) Wanted

2.Cum se numeste planeta mama a Transformer-ilor?

 • a) Cybertron
 • b) Negaverse
 • c) Robot Town
 • d) Ultraverse

3.Care este sloganul filmului Transformers: Razbunarea celor invinsi?

 • a) Revenge is sweet (Dulce este razbunarea)
 • b) The fallen shall yet rise (Cei invinsi se vor ridica)
 • c) Revenge is coming (Razbunarea se apropie)
 • d) The battle returns to Earth (Batalia se intoarce pe Pamant)

Update: Castigatorul este Geo.
Update2: Geo nu raspunde. A pierdut premiul. Aplicam regula. Castigatorul este SmileY.

31 thoughts on “Concurs Cinema City: 2 bilete la Ice Age 3 D

 1. Kristo, i-am rugat pe cei respondenti sa-mi trimita, acu' sa fi fost vreo trei-patru luni un program de rulare proiectii pentru copii pe adresa de net ce era postata, sa spunem pentru informare. Vroiam si eu sa-mi duc fata, nepotii, ca suntem mai multi. Pauza. Zero. Acu' inteleg, poate un program bine stabilit poate no fi, dar chiar nici macar un "Buna ziua" saptamana asta e "bau bau", l,m,m,j,v,s,d?

 2. 1.d) Wanted
  2.a) Cybertron
  3.c) d) The battle returns to Earth (Batalia se intoarce pe Pamant)

  Id: bobo_94_bobo

 3. Raspunsurile la concurs. (pt. biletele la Ice Age 3):
  1. d) Wanted
  2. a) Cybertron
  3.c) Revenge is coming (Razbunarea se apropie)
  Deea

 4. @Anonim – programul… Programul cinematografului se realizeaza saptamanal, marti pentru saptamana care incepe vineri, deci nici vorba sa poata fi trimis in avans cu trei patru luni. Un calendar aproximativ al lasarilor pe piata de film din Romania exista, dar este mutabil, practic saptamanal se schimba doua sau trei lucruri, deci nu e fezabil sa fie anuntat cu atata timp in avans. In ceea ce priveste Cinema City, este imposibil sa spunem cu mai mult de o luna inainte ce filme vor rula cu certitudine in cinematograf, intrucat abia atunci se stabileste numarul de copii din fiecare film ce ne sunt oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *