Concurs fulger: invitații pentru toate zilele la Maraton Festival 2013 (actualizat)

Miercuri, 31 Iulie 2013 | muzica | 26 comentarii

Am o veste excelentă pentru cei care nu au apucat concursul cu invitații de săptămâna trecută: ofer nu mai puțin de 6 bilete de câte o persoană la Maraton Festival 2013, atenție, valabile pentru toate zilele, oferite de prietenii de la Burn.

Pregătirile pentru Maraton Festival au intrat în linie dreaptă, iar așteptarea devine din ce în ce mai greu de suportat. 2 scene, 40 de artiști, mâncare bună, bazar gandmade, workshop-uri, expoziții, zonă de lounge – sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să fiți prezenți în pădurea Măgura de lângă Bacău între 1 și 3 august 2013.

Update: am anunțat câștigătorii!

maraton festival

Înainte de a trece la concurs, să vă spun ce lucruri am aflat la conferința de presă susținută astăzi de Mihaela Brăilescu, PR al evenimentului, la Club Zebra:

 • ideea acestui festival a plecat de la petrecerile Minimal Barbeque, astfel una dintre scenele de la Maraton 2013 se numește MNBQ;
 • la buna desfășurare a evenimentului contribuie circa 30 de tineri voluntari;
 • locația va fi păzită non-stop, Jandarmeria urmând să fie “la datorie” pe tot parcursul festivalului;
 • vremea va fi super;
 • vor fi microbuze speciale ce vor pleca din fața Hotelului Decebal joi, vineri și sâmbătă, între orele 17:00 și 1:00, respectiv vineri, sâmbătă și duminica dimineața (7:00 – 9:00) din jumătate în jumătate de oră.

Trec la concurs și vă provoc la un concurs fulger pentru care pun la bâtaie 6 invitații valabile pentru toate zilele (abonamente). Ce trebuie să faceți este să răspundeți în rubrica de comentarii, până pe 31 iulie, ora 15:00, la următoarea întrebare: Cum susține Burn Studios muzica electronică, prin ce acțiuni sau evenimente?

Comentariile vor fi vizibile pe site după deadline, deci nu vă faceți griji în legătura cu aprobarea lor. Cele mai punctuale răspunsuri vor primi invitațiile. Start, orele încep să se scurgă! 🙂

Update – câștigătorii sunt:

Aceștia vor fi contactați astăzi pe mail sau pe Facebook. Mulțumim pentru participare!

maraton festival 2013 harta

 

Acces:

 • abonamente pe trei zile: în avans (1 iulie – 28 iulie) – 55 de lei; la intrare – 75 de lei;
 • pe zile: 1 august – 25 lei; 2 august – 30 lei; 3 august – 40 lei.

Unde găsiți bilete:

 • Iasi – The Very Shop – Str. Voda Grigore Ghica nr. 5 (0232.242.430)
 • Bacau – Zebra Club – Bld Marasesti nr. 5 (0751.292.540; 0729.292.430)
 • Pub S4 – Str. Nicolae Balcescu nr. 2-4 (0733.076.413)
 • City Pub – Str. Pictor Aman nr. 94 (0745769884)
 • Piatra Neamt – Ceainaria Teaz, pe str. Petru Rares nr. 11A ( 0751.401.761)

26 comentarii la “Concurs fulger: invitații pentru toate zilele la Maraton Festival 2013 (actualizat)”

 1. Nasie Madalina 30 Iulie 2013 at 15:24 Permalink

  Programul DJ Residency, Electric Castle, sponsorizare Avicii, Delta Music Fest, Rokolectiv, Hercules & Love Affair, etc.

 2. bianca 30 Iulie 2013 at 15:25 Permalink

  burn studios ajuta muzica electronica prin aducerea ei in cadrul;e venimentelor lor in cadrul festivalurillor,cum a fost la rockolectiv,sau atunci cand au trimis dj inafara tarii(s-a scris despre asta si pe vice-dj in ibiza).organizeaza concursuri de dj.burn studios este platforma de muzică a burn energy. burn studios a lansat prima platformă de muzică electronică pentru cloud generation, deschizând drumul spre crearea de muzică, descoperiri şi sharing. Studioul on-line – burn studios audiotool – reprezintă o platformă inovatoare care îşi are rădăcinile în muzica electronică, promovând creativitatea şi adunând iubitorii de muzică într-un studio digital state of the art, complet echipat. Prin acest proiect, începătorii pot beneficia de programe de mentorat şi istruire create şi susţinute de DJ şi producători de top, printre care se numără Richie Hawtin, Sasha, Cassius şi Gomma Record

 3. Gabi Ghiunghius 30 Iulie 2013 at 15:26 Permalink

  De exemplu, concursul internaționale Burn Studios Residency : un proiect care adună mii de DJ tanlentați din întreaga lume, răsplătindu-i pe cei mai buni dintre ei cu șansa de a învăța să mixeze de la cei mai tari mentori ai momentului, in the promised land, Ibiza.

 4. Vasilache Danut 30 Iulie 2013 at 15:28 Permalink

  Salut!
  Pai , in primul rand , Burn sturios intretine , si totodata face cunoscuta muzica si artistii underground ai Romaniei prin sponsorizari , organizand diferite evenimente si fiind prezenti la tot mai multe contesturi , festivale si petreceri.
  Cativa dintre artistii pe care Burn Studios ii sponsorizeaza sunt : Doc ,Deliric1 , Gojira ,Planet H si multi altii.
  Cu alte cuvinte , Burn Studios vor ajunge in cativa ani precum cei de la UKF , strangand tot mai multi artisti ce merita auziti , sustinuti si promovati in continuare pentru a putea ajunge undeva cat mai sus.
  Voi lasa un link cu o melodie , facuta exclusiv pentru cei de la Burn Studios :
  https://soundcloud.com/gojira/gojira-110-exclusive-mix-for

 5. Anca Alexandra 30 Iulie 2013 at 15:34 Permalink

  Burn este un brand pofund implicat in dezvoltarea muzicii electronice prin implicarea in multiple evenimente specifice atat la nivel national cat si international. Unul dintre cele mai importante evenimente este concusul Burn Studios Residency, competitie ce se desfasoara la nivel international, etapa locala fiind castigata de MANO care in urma concursului are ocazia de a mixa alaturi de gigantii muzicii electronice in Ibiza. Totodata burn studios detine o platfoma de muzica electonica, un studio online (burn studios audiotool) care promoveaza creativitatea in domeniul muzicii electonice si ajuta incepatorii prin programe de studiu in domeniu sustinute de producatori de top ai industriei.

 6. Farauanu ROBERT 30 Iulie 2013 at 15:38 Permalink

  Burn studious a lansat prima platformă de muzică electronică pentru cloud generation şi a trimis pentru 3 luni un dj român în IBIZA pentru rezidenţiat.

 7. Alina 30 Iulie 2013 at 15:55 Permalink

  IMS Ibiza si DJ Residency 🙂

 8. Anca 30 Iulie 2013 at 15:56 Permalink

  Burn Studios gazduieste concursuri de talente oferind oportunitati de lansare pentru cei mai noi in domeniul muzicii electronice. Cel mai cunoscut dintre evenimente este Bun Studios Residency, un concurs anual pentru noii DJ, unde primesc sfaturi si urmeaza cursuri cu cei mai renumiti membri internationali ai industriei muzicii electronice de dans. De exemplu, mentorii au fost din subdomenii diversificate,astfel, invataceii au avut la dispozitie o serie de demonstratii si sfaturi folositoare: David Guetta, Carl Craig, Fatboy Slim, Avicii sau Sasha(DJ). Dupa parcurgerea tuturor pasilor, incheierea concursului a avut ca premiu final, un stagiu de specializare intr-un binecunoscut club din Ibiza:Café Mambo,Sankeys (nightclub)Ibiza si Privilege Ibiza.

 9. Bogdan 30 Iulie 2013 at 16:06 Permalink

  Burn Studios gazduieste concursuri de talente oferind oportunitati de lansare pentru cei mai noi in domeniul muzicii electronice. Cel mai cunoscut dintre evenimente este Bun Studios Residency, un concurs anual pentru noii DJ, unde primesc sfaturi si urmeaza cursuri cu cei mai renumiti membri internationali ai industriei muzicii electronice de dans. De exemplu, mentorii au fost din subdomenii diversificate,astfel, invataceii au avut la dispozitie o serie de demonstratii si sfaturi folositoare: David Guetta, Carl Craig, Fatboy Slim, Avicii sau Sasha(DJ). Dupa parcurgerea tuturor pasilor, incheierea concursului a avut ca premiu final, un stagiu de specializare intr-un binecunoscut club din Ibiza:Café Mambo,Sankeys (nightclub)Ibiza si Privilege Ibiza.

 10. Rusu Andrei 30 Iulie 2013 at 16:24 Permalink

  Din cate stiu eu, in fiecare an recruteaza noi Dj si organizeaza concursuri in speranta de a gasi talente. Daca nu ma insel organizeaza si multe evenimentul de acest gen, cum este maratonul de la Magura

 11. Rotari Radu 30 Iulie 2013 at 16:52 Permalink

  Burn Studios sustine muzica electronica prin:
  -crearea de soft-uri si unelte destinate crearii muzicii electronice
  -organizarea si promovarea evenimentelor in care este promovata muzica electronica(Urban Bug Remix Contest)
  -promovarea producatorilor de muzica electronica

 12. Sofron Stefan 30 Iulie 2013 at 18:07 Permalink

  Burn sustine muzica electronica sponsorizand multe band-uri romanesti precum Gojira & Planet H, remarcand in videoclipul piesei “Fac ce-mi place” aparitia renumitelor cutii de Burn.
  Cel mai important ei sunt sponsori importanti la diferite evenimente de muzica electronica precum Burn Yard, Bootcamp etc.
  De asemenea exista un concurs foarte interesant, Burn Studios Residency, in care sunt 11 DJ finalisti care se intrec in numeroase tari si locuri, finala tinandu-se in Ibiza, unde castigatorul poate ajunge un renumit DJ care poate pune muzica in cluburile excentrice din Ibiza si nu numai. Concursul a fost tinut si in Romania, unde chiar Gojira a fost in juriu, unde a fost ales un DJ din Romania pe nume Posh daca imi amintesc bine.
  Big up burn!

 13. Raluca Crm 30 Iulie 2013 at 18:11 Permalink

  Burn Studios sustine muzica electronica participand ca organizator la multe festivaluri si evenimente de anvergura, promovand tineri si noi DJ, noi talente, artisti care experimenteaza, dezvoltand interactivitatea si sustinand arta.
  Unul din festivalurile produse de Burn Studios este “Festival for Electronic Music Rokolective”, fiind un festival deja consacrat, de 8 editii, ce a format un public avid de evenimente de concept si cu perspectiva.
  Un alt festival sustinut de Burn Studios este “Solid Like a Rock”, din cetatea Brasovului, care a ajuns si el la a 9-a editie.
  Burn Studios sustine si Chestionabil, adica o serie de petreceri “avant-la-lettre”, unde poti vedea in premiera la Bucuresti, artisti pe cale sa devina mainstream.
  Burn Studios stie ca muzica are nevoie de inovatie, de experimente, de oameni care sustin ceva, care au ceva de spus; muzica are nevoie de pionieri. Burn Studios cauta tot timpul parteneri progresivi din marea de brand-uri de petreceri, de pe scena autohtona de muzica electronica.
  Burn Studios creaza valoare.

 14. Ioana 30 Iulie 2013 at 18:19 Permalink

  Rokolectiv ,Burn Studios Residency , Avicii – sponsorizare , Electric Castle

 15. Baisan Iustin 30 Iulie 2013 at 18:21 Permalink

  Burn Studios promoveaza noile talente la nivel mondial , organizand competitii intre dj . Iar cei care castiga sunt invatati de catre cei mai buni dj prin intermediul platformei burn studios.

 16. Claudia Andreea P 30 Iulie 2013 at 18:41 Permalink

  Sa le luam pe rand:
  – deja foarte cunoscutul program DJ Residency
  – Delta Music Fest
  – festivalul Rokolectiv
  – Hercules And Love Affair (Fratelli)
  – sprijinul acordat pentru International Music Summit
  – concursuri de remixuri (pentru Cassius, Plastikman)
  – sprijinirea lansarii unor CD-uri, albume, etc.

 17. Costi Idriceanu 30 Iulie 2013 at 18:54 Permalink

  Burn Studios are la baza un ansamblu de proiecte ample, menite sa ajute la promovarea si dezvoltarea de noi concepte si petreceri la nivelul industriei muzicii eletronice. Promoveaza tinere talente prin binecunoscutul proiect – Burn Studios Residency, dar si prin organizarea a diferite competitii online (remix competitions).

 18. traian bocanet 30 Iulie 2013 at 18:58 Permalink

  Sustine si face cunoscute act-urile cutting-edge ale muzicii.
  Burn studios susține pepiniera Rokolectiv.
  Catalogul festivalului produs de burn studios

 19. Madalina 30 Iulie 2013 at 21:13 Permalink

  Burn Studios cauta tot timpul parteneri progresivi din marea masa a brand-urilor de petreceri de pe scena autohtona de muzica electronica. Astfel sustine acest gen de muzica printr-o multitudine de concerte/maratoane/festivaluri si chiar trimitand Dj castigatori ai concursurilor in diverse tari pentru a face cunostinta publicului remixurile lor. Plus, artisti anonimi au sansa de a se lansa pe latura asta.

 20. Moise Alina 30 Iulie 2013 at 22:58 Permalink

  Burn Studios ajuta noii dj sa se lanseze prin competitii intre ei . La final,dj-ul castigator merge in Ibiza si este invatat lucruri noi de dj profesionisti .

 21. w 31 Iulie 2013 at 02:32 Permalink

  un program ceva?

 22. Robert 31 Iulie 2013 at 13:33 Permalink

  Castigatorii?

  • Kristofer 31 Iulie 2013 at 13:54 Permalink

   Cum să anunt câștigătorii când deadline-ul este peste o oră? Răbdare. 🙂

   • Robert 31 Iulie 2013 at 16:16 Permalink

    Scuze.. Credeam ca am vazut ora 13:00 :))

 23. Cristi 31 Iulie 2013 at 14:09 Permalink

  Pepiniera Rokolectiv este sustinuta de Burn Studios.


Lasa un comentariu