Condiții noi, favoriți vechi pentru șefia administrației piețelor din Bacău?

Miercuri, 2 Februarie 2022 | Bacau | Comenteaza

La adăpostul avariei, undeva între etajele Primăriei Bacău, s-a întâmplat o răzgândeală astfel încât exigențele pentru ocuparea postului de șef peste piețele din Bacău au fost relaxate peste noapte.

Funcția de șef al Serviciului administrare piețe a mai fost scoasă o dată la concurs, de sărbători, când un domn care (doar prin coincidență) era membru USR a depus o contestație și a reușit suspendarea concursului, chiar dacă el nu îndeplinea condițiile de vechime trasate în anunț: 5 ani în specialitatea studiilor.

Uite așa, acum concursul se reia, dar cu alte condiții: nu mai trebuie vechime în domeniul studiilor absolvite, dar a apărut condiția diplomei de master. Măi, să fie!

Cum vreau să cred că acest post nu este scos la concurs cu dedicație, încurajez pe toți cei interesați să se înscrie la această selecție.
Pot participa absolvenții de licență+master din ramurele studiilor juridice, economice sau administrative care au vechime generală în muncă de 3 ani și care au experiență într-o funcție de conducere de 1 an (inclusiv în societățile private, desigur).

Cât mai mulți înscriși, cu atât mai puține șanse ca anumiți preferați să câștige. Detalii despre concurs aici.

piata centrala bacau

Lasa un comentariu