Conferință de presă ONLINE cu Cosmin Necula

Joi, 29 Noiembrie 2012 | Bacau, internet | 1 comentariu

Nu știu dacă e o premieră pentru WWW-ul din Bacău, dar am certitudinea că ceea ce urmează să anunț va stârni interesul oamenilor din online. Tocmai am primit pe mail o invitație de la candidatul pentru Colegiul 2 deputați Cosmin Necula. Acesta ne propune, bloggerilor băcăuani și site-urilor de știri, o videoconferință de presă, duminică, 2 decembrie, începând cu ora 11:00. Eu mă bag.

Am privit cu atentie si bagare de seama la prefacerile si schimbarile prin care trece societatea si am ajuns la concluzia ca organizarea de conferinte de presa in stilul “traditional” nu se potriveste modului meu de a face campanie electorala. Din acest motiv, am decis impreuna cu echipa mea de campanie sa va invit la o videoconferinta. Cum presa electronica si bloggingul au luat un tot mai mare avant, am hotarat ca videoconferinta sa vizeze blogurile si site-urile de stiri relevante din Bacau. Va astept cu drag sa dialogam si va marturisesc ca astept cu interes intrebarile voastre. – Cosmin Necula, USL

Am câteva întrebări pe care abia aștept să i le adresez posibilului viitor deputat din colegiul meu. Bag mâna în foc că va fi interesant pentru că, vă dați seama, ca bloggeri suntem mai hateri de felul nostru și mereu încercăm să îi punem în dificultate pe cei care ne cer voturile.

E bine că politicienii din Bacău sunt deschiși față de mediul online. Asta denotă influența pe care o au rândurile scrise de noi, cei care prășim în online. Nu pot să mă abțin și trebuie să vă aduc aminte de lucrurile pe care le facem cu Divanul AdBlog. I-am avut la masă pe primarul Romeo Stavarache, pe președintele CJ Dragoș Benea, dar și pe Viorel Hrebenciuc. Aceste întrevederi din seria Divanul VIP sunt simple discuții relaxate și nu întâlniri cu scop propagandistic, cum șoșotesc unii pe la colțuri. Și vor rămâne așa.

1 comentariu la “Conferință de presă ONLINE cu Cosmin Necula”

  1. Bogdan (LaObiect) 29 Noiembrie 2012 at 23:14 Permalink

    In campania asta electorala nu au mai fost astfel de initiative, iar in celelalte nici atat. Oricum ideea e binevenita, omul are initiativa, iar asta il va ajuta in ceea ce face.


Lasa un comentariu