Contrast arhitectural in Noaptea muzeelor

Miercuri, 11 Mai 2011 | Bacau, stiri | 1 comentariu

In noaptea de sambata, 14 mai, in Bacau va avea loc Noaptea muzeelor. Anul acesta, elevii clasei a XI-a, sectia de arhitectura a Liceului de Arta “George Apostu” organizeaza expozitia cu titlul “Contrast arhitectural. Intre modern si traditional”, in cadrul Complexului Muzeal “Iulian Antonescu”, Bacau. Vernisajul va avea loc sambata, la ora 17:00 si expozitia va putea fi vizitata intreaga noapte.

Vor fi expuse proiectele elevilor clasei a XI-a; proiecte de arhitectura despre case taranesti si case din perioada moderna. Vizitatorii vor putea observa evolutia arhitecturii in decursul secolelor. “Contrast arhitectural. Intre modern si traditional” nu este prima expozitie organizata de elevii acestei clase, concursul de fotografie din decembrie, 2010 fiind doar unul dintre proiectele pe care acest colectiv le-a avut.

Organizatorii evenimentului, impreuna cu profesorul coordonator arhitect Geliman Iuliana, va asteapta sambata la ora 17:00, la Muzeul de Istorie “Iulian Antonescu” pentru deschiderea expozitiei.

1 comentariu la “Contrast arhitectural in Noaptea muzeelor”

  1. Ioana Fartadi 11 Mai 2011 at 16:33 Permalink

    Multumim de promovare Cristi si speram sa tragi si tu o fuga! + Va asteptam sambata intr-un numar cat mai mare :D.


Lasa un comentariu