Cosmic Gate feat. Aruna – Under Your Spell (Myon & Shane 54 Monster Mix)

Cosmic Gate este un proiect muzical trance format din Dj Bossi si Nic Chagall. Duo-ul s-a format in 1999, atunci lansand primele doua single-uri „The Drums” si „Menthal Atmosphere”. Au la activ zeci de single-uri si remix-uri, unele figurand la vremea lor in topurile din intreaga lume. Cosmic Gate a lansat pana in momentul de fata 4 albume: „Rhythm & Drums” (2001), „No More Sleep” (2002), „Earth Mover” (2006) si Sign of the Times (2009).

Ultimul album semnat de Cosmic Gate se intituleaza „Sign Of The Times„, a fost lansat pe 23 martie 2009 la BlackHole Recordings si la S2 Records, contine 13 piese din care imi plac nu mai putin de 5. Acestea sunt Not Enough Time (feat. Emma Hewitt), London Rain, Only Time (feat. Tommy Clint), Body Of Conflict (feat. Denise Rivera) si Open Your Heart (feat. Tiff Lacey).

Dupa remixuri extraordinare pentru piese ca Home by Paul van Dyk si Inside Of You by Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage, Cosmic Gate revine cu un nou single intitulat Under Your Spell (featuring Aruna), care va fi lansat pe 12 octombrie 2009 la Black Hole Recordings venind cu remixuri de la Duderstadt si…Myon and Shane 54. Cel din urma il puteti asculta mai jos, auditie placuta!

3 thoughts on “Cosmic Gate feat. Aruna – Under Your Spell (Myon & Shane 54 Monster Mix)

  1. Poftim? Biografia e facuta de mine. Da click pe titlurile alea si ai sa vezi ca tot spre mine te duce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *