Cosmic Gate feat. Jan Johnston – Raging (Remixes)

Luni, 3 Ianuarie 2011 | muzica | 1 comentariu

Cosmic Gate este un proiect muzical trance format din Dj Bossi si Nic Chagall. Duo-ul s-a format in 1999, atunci lansand primele doua single-uri, “The Drums” si “Menthal Atmosphere”. Au la activ zeci de productii proprii si remixuri, unele figurand la vremea lor in topurile din intreaga lume. Cosmic Gate a lansat pana in momentul de fata 4 albume: “Rhythm & Drums” (2001), “No More Sleep” (2002), “Earth Mover” (2006) si “Sign of the Times” (2009). Cosmic Gate se afla printre artistii mei favoriti in acest moment. Productiile lor sunt excelente, toate avand o linie de bass inconfundabila si un drive excelent.

Ultimul album semnat de Cosmic Gate se intituleaza “Sign Of The Times“, a fost lansat pe 23 martie 2009 la BlackHole Recordings si contine 13 piese, multe dintre ele fiind in topul preferintelor mele. Este vorba despre melodii ca Not Enough Time (feat. Emma Hewitt), Open Your Heart (feat. Tiff Lacey) sau Cosmic Gate – Under Your Spell (feat. Aruna).

Dupa remixuri extraordinare pentru piese ca Home by Paul van Dyk si Inside Of You by Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage, Cosmic Gate a revenit in octombrie cu un nou single intitulat Under Your Spell (featuring Aruna) pe care vi l-am prezentat pe blog in septembrie in varianta semnata de Myon & Shane 54. Apoi a urmat un remix pentru JES – Lovesong.

Pentru Cosmic Gate anul 2009 a fost unul foarte bun: productii de top cantate de toti djii cunoscuti, aparitii pe cele mai importante compilatii trance ale anului si o urcare de 39 de pozitii in Top 100 Dj Mag, aducand-i pe cei doi Cosmic Gate pe un binemeritat loc 19 in cel mai important clasament al djilor din intreaga lume. Ca tot veni vorba de anul 2009 si de Cosmic Gate, vreau sa precizez ca topul meu pentru anul 2009 contine nu mai putin de 5 productii semnate de ei, doua dintre ele ocupand primele doua locuri in top.

Cosmic Gate incepe anul 2010 mixand volumul patru din seria “Back 2 Back” si il continua lansand Sign of the Times Deluxe Edition, album care contine piesele de pe Sign of the Times si remixurile lor, plus 5 variante noi. Duo-ul a mai remixat soundtrack-ul din filmul Avatar, dar si noul single Andrew Bennett feat. Sir Adrian intitulat Run Till U Shine. Sa nu uitam nici de ultima productie pe 2010, un remix pentru noul single Robbie Rivera – Departures.

Recent, Cosmic Gate au declarat ca pregatesc ceva mare si foarte important pentru spectrul muzicii trance. Este vorba despre un album cu hituri din trecut remixate, intitulat Back 2 The Future ce va fi lansat la sfarsitul lunii ianuarie 2011.

Dupa lansarea la Black Hole Recordings a remixurilor pentru Exploration of Space, Back To Earth si Fire Wire, Cosmic Gate incepe anul cu un EP ce contine variantele 2011 semnate de Alexander Popov si Duderstadt pentru Raging, piesa de pe albumul No More Sleep lansat in 2002 ce este cantata de Jan Johnston. Raging (remixes) a fost lansat astazi, 3 ianuarie 2011.

1 comentariu la “Cosmic Gate feat. Jan Johnston – Raging (Remixes)”

  1. Anonymous 4 Ianuarie 2011 at 03:57 Permalink

    probably the best sound in the world..Cosmic Gate


Lasa un comentariu