Cosmic Gate – Fire Wire (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Remix)

Joi, 16 Decembrie 2010 | muzica | 1 comentariu

Cosmic Gate este un proiect muzical trance format din Dj Bossi si Nic Chagall. Duo-ul s-a format in 1999, atunci lansand primele doua single-uri “The Drums” si “Menthal Atmosphere”. Au la activ zeci de single-uri si remixuri, unele figurand la vremea lor in topurile din intreaga lume. Cosmic Gate a lansat pana in momentul de fata 4 albume: “Rhythm & Drums” (2001), “No More Sleep” (2002), “Earth Mover” (2006) si “Sign of the Times” (2009). Cosmic Gate se afla printre artistii mei favoriti in acest moment. Productiile lor sunt excelente, toate avand o linie de bass inconfundabila.

Ultimul album semnat de Cosmic Gate se intituleaza “Sign Of The Times“, a fost lansat pe 23 martie 2009 la BlackHole Recordings si contine 13 piese, multe dintre ele intrand de-a lungul anului trecut in topul meu. Este vorba despre melodii ca Not Enough Time (feat. Emma Hewitt), Open Your Heart (feat. Tiff Lacey) sau Cosmic Gate – Under Your Spell (feat. Aruna).

Dupa remixuri extraordinare pentru piese ca Home by Paul van Dyk si Inside Of You by Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage, Cosmic Gate a revenit in octombrie cu un nou single intitulat Under Your Spell (featuring Aruna) pe care vi l-am prezentat pe blog in septembrie, in varianta semnata de Myon & Shane 54. Ultimul release Cosmic Gate a fost lansat in decembrie 2009 si este un remix pentru JES – Lovesong.

Pentru Cosmic Gate anul 2009 a fost unul foarte bun: productii de top cantate de toti djii cunoscuti, aparitii pe cele mai importante compilatii trance ale anului si o urcare de 39 de pozitii in Top 100 Dj Mag, aducand-i pe cei doi Cosmic Gate pe un binemeritat loc 19 in cel mai important clasament al djilor din intreaga lume. Ca tot veni vorba de anul 2009 si de Cosmic Gate, vreau sa precizez ca topul meu pentru anul 2009 contine nu mai putin de 5 productii semnate de ei, doua dintre ele ocupand primele doua locuri in top.

Cosmic Gate incepe anul 2010 mixand volumul patru din seria “Back 2 Back” si il continua lansand Sign of the Times Deluxe Edition, album care contine piesele de pe Sign of the Times si remixurile lor, plus 5 variante noi. Duo-ul a mai remixat soundtrack-ul din filmul Avatar, dar si noul single Andrew Bennett feat. Sir Adrian intitulat Run Till U Shine.

Recent, Cosmic Gate au declarat ca pregatesc ceva mare si foarte important pentru spectrul muzicii trance din 2010. Toata lumea spera ca este vorba despre rework-ul pentru mega-hitul anilor 2000-2001-2002, Exploration of Space. L-am promovat aici. Ei bine, baietii au pregatit un album cu hituri din trecut remixate. Unul dintre remixuri este cel al lui Arty pentru Back To Earth.

Un alt single Cosmic Gate de pe albumul Back 2 The Future ce va fi lansat in ianuarie 2010 este Fire Wire, piesa care a vazut lumina zilei in 2001. Duo-ul Cosmic Gate a pregatit pentru acest album o varianta noua a acestei piese care va fi, fara dar si poate, una dintre piesele trance ale inceputului de an – Fire Wire (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Remix).

1 comentariu la “Cosmic Gate – Fire Wire (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Remix)”

  1. Vlad 17 Decembrie 2010 at 17:17 Permalink

    Salut,

    Nu sunt rautacios, dar cred ca ai gresit anul
    2010——2011

    ""Un alt single Cosmic Gate de pe albumul Back 2 The Future ce va fi lansat in ianuarie 2010 este Fire Wire""


Lasa un comentariu