Cosmin Necula votează împotriva proiectului “Roșia Montană”

Miercuri, 4 Septembrie 2013 | Bacau, stiri | 1 comentariu

Am văzut ce s-a înțeles din articolul pe care l-am postat luni privind protestele pentru Roșia Montană. Că țin cu RMGC-ul, adică exact ceea ce nu trebuia. N-am zis nici că susțin proiectul, nici că nu sunt de acord cu el, ci am adus niște argumente care să vină în completarea mesajelor activiștilor care circulau pe internet în acea zi, preluate de marea majoritate fără o minimă verificare. Ca oile…

În fine. Pentru că îmi plac deciziile clare și asumate, trebuie să vedeți poziția lui Cosmin Necula, deputat pe Colegiul 2 în mun. Bacău, în privința proiectului “Roșia Montană”:

Am ales sa nu votez in favoarea proiectului “Rosia Montana”.
Cred cu tarie ca trebuie sa pastram generatiilor care vor veni sansa de a-si alege propriul destin si propriul viitor. Poate vor gasi metode de exploatare mai bune si mai corecte, mai ecologice, poate ca vor avea mai multa nevoie de toate acele zacaminte ce se regasesc la “Rosia Montana”. Cu certitudine aleg ca generatiile viitoare sa-si stabileasca propriul destin, sa aleaga ceea ce vor, ceea ce sunt si cred ca dupa 23 de ani, noi, cei care suntem actuala clasa politica, trebuie sa fim primii care ne gandim la cei ce vor urma… Sursa – Facebook

cosmin necula discurs

Prin urmare, băcăuanii pot sta liniștiți. Cosmin Necula, deputatul care îi reprezintă în Parlamentul României, va vota împotriva proiectului. Pentru cei care au ceva de spus în această chestiune, voi repeta ce am spus în articolul pe care l-am postat luni și din care agitatorii de meserie nu au vrut să înțeleagă nimic.

Meciul se joacă. Cum mingea e în Parlament, i-aș sfătui pe cei puși pe proteste să nu-și piardă vremea prin Piața Universității fumând iarbă, ci să pună presiune pe deputații care îi reprezintă în Parlament. E simplu.

1 comentariu la “Cosmin Necula votează împotriva proiectului “Roșia Montană””

  1. Razvan 13 Septembrie 2013 at 11:22 Permalink

    Orice fel de activitate e bine venita. Ori ca se protesteaza ori ca se scrie pe bloguri ori se trimit e-mail-uri.


Lasa un comentariu