Costinești: nu ai loc să arunci un ac (foto)

Vineri, 3 August 2012 | foto, Pareri personale, stiri | 3 comentarii

Am ajuns la Costinești miercuri și m-am cazat la Smart House Costinești. Stau într-o pensiune ale cărei tarife sunt sensibil mai mari față de media stațiunii, dar am zis că merită: AC, televizor, frigider, loc de parcare și, ceea ce le lipsește multora dintre locurile de cazare din Costinești, baie în cameră.

În altă ordine de idei, Costineștiul este extrem de aglomerat. După cum puteți observa în fotografiile de mai jos, plaja este arhiplină. “Vara nu dorm” se aude peste tot și se numără printre puținele lucruri pe care le urăsc în această vară. Am fost miercuri în Mega Discoteca Tineretului și vă mărturisesc că m-am plictisit teribil. În schimb, atmosfera de la Loca Beach a rămas la fel de… loca.

În această seară, Loca Beach găzduiește unul dintre cele mai tari gig-uri din această vară: Markus Schulz “Scream” album tour. Vor mai mixa Snatt & Vix, Optick, Vika Jigulina și Adrian Eftimie. Evenimentul va avea loc pe plaja din fața clubului Midnight Sun. Intrarea în țarc se face pe bază de bilet, care costă 20 de lei. A fost pregătită o scenă destul de impunătoare. Aștept cu nerăbdare evenimentul.

 

3 comentarii la “Costinești: nu ai loc să arunci un ac (foto)”

  1. radu 6 August 2012 at 11:56 Permalink

    ai si playlistul?

  2. Ioana 6 August 2012 at 16:03 Permalink

    Ce sa-i faci, ca vara 🙂

  3. Morosanu Robert 9 August 2012 at 00:06 Permalink

    ce sa-i faci asa e in plin sezon , referitor la Costinesti insa la faza cu cazarea , si noi echipa am stat intr-un apartament … 😀 auci , dar nu s-a laudat nimeni la faza cu baia in camera :)) 😛


Lasa un comentariu