Cristi Manolache și ecologiștii s-au lansat astăzi la Sala Sporturilor

Legionarul „locomotivă”, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Bacău, a tras astăzi partidul după el în primul miting din această campanie electorală. Sala Sporturilor s-a dovedit a fi neîncăpătoare și a fost invadată de „verzii” cu speranțe nu numai pentru fotoliul de primar, ci și la cel de președinte al CJ Bacău. Omul care vrea să încerce marea cu degetul la județ este Gabriel Căsăneanu.

Ce am văzut în seara asta a fost un miting electoral serios, nu glumă. După prezentarea candidaților ecologiști pentru Primărie, Consiliul Local și Consiliul Județean, pe scenă au urcat Andreea Bălan (avem aici fotografii și video cu show-ul ei), Mirabela Dauer și Raoul. Am văzut multă veselie printre susținătorii PER și optimism cu nemiluita în discursurile candiților. Acum să vedem dacă și la alegeri electoratul PER-ului va arăta precum spectacolul de astăzi, adică generos.

PS: apreciez faptul că în deschidere s-a cântat Imnul Național al României.

7 thoughts on “Cristi Manolache și ecologiștii s-au lansat astăzi la Sala Sporturilor

 1. Oricat de open-mind as fi nu poti da „cioara din mana pe vrabia de pe gard”. Stavarache e un primar bun si de dus la sfarsit multe proiecte. De ce as vota pe altcineva?

 2. Si eu il sustin pe Stavarache pentru proiectele care a reusit sa le termine si pentru cele care le are in plan.

 3. Aha! Vă este frică de o mână de fier. De acest om (Cristi Manolache)cu educaţie spartană, cu ordinea şi disciplina curgându-i prin vene. Cam de un astfel de om are nevoie oraşul nostru axifiat de gunoaie, mizerie, construcţii alandala, spaţii verzi distruse, străzi ajunse mai rău decât craterele de vulcani. Ce să mai vorbim de afacerile pe sprânceană şi comisioane neruşinate băgate în buzunarul actualului primar. Cu cosmetizarea, pe fonduri uriaşe supraevaluate, a zonelor centrale, iată că nu a reuşit Stavarache să ne prostească pe toţi. Să mai vorbim de câinii vagabonzi, de golanii străzilor, de haimanale nelegiuite lăsate să distrugă, să jefuiască după bunul plac? Proiecte???? Care-or fi acelea terminate, duse la bun sfârşit având şi girul calităţii nu numai a banilor cheltuiţi fără discernământ şi bun simţ, măcar? Alte proiecte în plan? Poate cele de distrugere în continuare a spaţiilor verzi? Alte proiecte de construcţii până în buza trotuarelor? Eu una altceva nu am văzut în aceşti ani de primariat al domnului Stavarache. Aaa! Să-mi mai spun un of. Al clădirilor de patrimoniu rase de pe faţa pământului şi al terenurilor rezultate „oferite” cu generozitate celor care au „dăruit” mai mult. Şi câte altele ar mai fi de spus. Poate că a venit vremea schimbărilor şi la nivel local! Nu credeti?

 4. nu aveti de unde stii cum este domnul cristi manolache, pana nu vedeti…sustineti acum persoane care ne-au facut mai mult rau decat bn , si ce dak stavarache a finalizat un proiect doua , domnul cristi a incercat sa realizeze mai multe proiecte in bacau dar nu sa putut de atata mita si de bani luati de altii k sa fie ei grosi la punga, si uite asa au zburat proiectele … sa stiti ca se poate si mai bine , si cred k domnul cristi este cea mai buna alegere!!!

 5. Da in Legiunea Străină câţi oameni o fi omorât Cristi Manolache? S-o fi uitat în ochii lor înainte să-i omoare?

 6. buna ziua,
  am urmarit cu interes aceasta campanie, am urmarit deasemenea fiecare candidat la primarie, pe unii ii cunosc personal, pe altii i-am „cunoscut” din media, imi place sa fiu informat.
  informarea mea electorala nu are culoare politica si nu are vreun interes personal, altfel spus, nu apartin nici unei idei sau platforme, singurul meu interes politic este dorinta de frumos si propasire a orasului bacau.
  mariana, oricat de mult as respecta o doamna/domnisoara, campania purtata la acest scrutin imi lasa o urma rece pe imaginea deciziei de al vota pe dl manolache, de ce spun asta? mi-as fi dorit sa asist la o campanie electorala de elita, rasata, de clasa, cu platforma program bazata pe idei, noi concepte care sa ma uimeasca, persuasiva, cu altceva decat am vazut sau auzit pana acum si care sa bata moneda pe ce va face, realiza, crea, construi candidatul partidului ecologist (la care mi-am dorit cu ani in urma sa ader).
  din nefericire, am asistat la o balacareala de babe la gard, in care principalul scop al sustinatorilor dlui manolache a fost sa scoata in evidenta cu virulenta existenta primarului in functie, asta stimata doamna, imi arata neputiinta candidatului PER.
  i s-a facut dlui stavarache cea mai frumoasa campanie, m-am intrebat daca nu cumva au fost vorbiti cei doi mari candidati sa-l sustina pe stavarache.
  astfel, atitudinea sustinatorilor politici m-au ajutat sa i-au o decizie in defavoarea liderului PER si respectiv dlui sechelariu.
  sper ca aceasta campanie sa ii creeze o viziune pe viitor dlui cristi manolache si sa isi aleaga cu atentie indrumatorii, sustinatorii si totodata politica de acces la functia de primar.

  cu respect,
  un simplu si banal bacauan care chiar si-ar fi dorit o schimbare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *