Criza a ingropat proiectul One Shopping Center

Marti, 22 Iunie 2010 | Bacau, stiri | 2 comentarii

In ianuarie 2009 am vorbit despre Centrul comercial ONE care trebuia sa fie gata la finele anului 2009 si care trebuia sa gazduiasca un hypermarket Carrefour, 70 de magazine comerciale si un magazin mare de electrocasnice.
Spuneam atunci ca dezvoltatorul Groupe Soppec va incerca sa inglobeze toate aceste servicii in cadrul acestui centru comercial care se vrea sa fie un pol comercial dominant in regiune. Dar de unde, ca imediat dupa demararea lucrarilor muncitorii au fost trimisi acasa. Pe fondul situatiei economice precare la nivel mondial, francezii au abandonat pentru moment proiectul de la Bacau.

Pe pancarda scrie ca termenul de executie a lucrarilor este de 12 luni. Data de incepere a constructiei, 15.01.2009. Tot pe pancarda scrie ca data finalizarii este 25.11.2009. Asa trebuia sa fie. Zilele trecute am fost in zona si am facut cateva fotografii de la fata locului pe care le puteti vedea mai jos.2 comentarii la “Criza a ingropat proiectul One Shopping Center”

  1. SmY 23 Iunie 2010 at 10:49 Permalink

    Era de asteptat.
    Acum cateva luni erau zvonuri cum ca se inchide si Arena Mall.

  2. Zotist 23 Iunie 2010 at 13:51 Permalink

    Pacat, imi pare rau doar de Hypermarketul Carrefour…in rest…

    PS: Kristofer ai idee poate tu stii, se va mai face in viitorul apropiat Hypermarketul Carrefour? ca ala Express e o prostie majora, e la 3 minute de unde stau si nu am fost niciodata de cand s-a deschis, insa pt cel mare oricand as merge destul de mult.


Lasa un comentariu