Cronica etapei a XIII-a a Campionatului de Minifotbal

Luni, 7 Decembrie 2009 | fotbal, stiri | 1 comentariu

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

În ultimele zile ale săptămânii trecute s-au jucat toate meciurile din cadrul etapei a XIII-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier. Seria partidelor a început vineri cu o surpriză foarte frumoasă, şi anume a celor de la FC Nordului care s-au impus în faţa celor de la FC Afezam, rezultat care relansează cursa pe finalul turului de campionat în a doua parte a clasamentului. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât FC Afezam a condus cu 2-0, totul până la intrarea pe teren a lui Foamete Gheorghiţă care a schimbat fundamental jocul celor de la FC Nordului.

O altă surpriză a fost aceea conferită de FC Transport Bistriţa care s-a impus în faţa ocupantei locului 3, SC Ermacom, în urma unui meci de toată frumuseţea, cu răsturnări de rezultate care au făcut ca jocul să fie unul foarte disputat. SC Ermacom chiar a revenit de la 5-1 pentru FC Transport Bistriţa, ducând rezultatul chiar la 7 – 5 în favoarea sa la un moment dat.

Un joc plăcut a fost înregistrat şi în cadrul partidei dintre Legendele şi Red Team, încheiat cu rezultatul de 4-2 în favoarea Legendelor. Red Team a fost echipa care a arătat o altă faţă, dovedind încă o dată că se află într-o creştere de formă continuă.

Meciul dintre Gim Sport şi Cartier URA a fost decis de prestaţia lui Gondac Adi care şi-a condus echipa la victoria cu scorul de 6-3, chiar dacă au jucat mai bine de 10 minute în inferioritate numerică. Cartier URA a ratat inclusiv cu poarta goală la scorul de 4-3, ceea ce probabil ar fi contat foarte mult în evoluţia de după aceea a jocului celor două echipe.

SC Andisimo continuă seria reuşitelor, impunându-se cu 6-1 în faţa celor de la Fortuna 40, într-un meci câştigat de echipa mai tehnică. Tot în cadrul etapei a XIII-a, X-Carp a reuşit să treacă de Generali Bacău după un meci foarte disputat şi echilibrat. Ichim Adrian cu cele 3 reuşite ale sale a fost şi jucătorul partidei, conducându-şi astfel echipa spre o victorie meritată.

Ultima partidă a acestei etape s-a disputat duminică de la ora 18.00, între Tofan Sport şi FC Coriolan, scor final 3-2. Astfel Tofan Sport a mai trecut un hop destul de important, în urma unui joc exclusiv pentru rezultat, cu destul de multe cartonaşe de ambele părţi.

În superliga a doua, s-au jucat două partide dintre care FC Anonimii şi Rochdale, încheiat cu scorul la limtă de 5-6, jucătorul meciului fiind Crăciun Sorin. Iar FC Amatorii au reuşit să câştige în faţa celor de la FC Bambus cu 4-3, Anchidim Cristi fiind jucătorul care a făcut diferenţa pe teren.


1 comentariu la “Cronica etapei a XIII-a a Campionatului de Minifotbal”

  1. mao 8 Decembrie 2009 at 15:48 Permalink

    foarte interesant!


Lasa un comentariu