CTP, pe post de Cezar Ouatu (audio)

Sambata, 27 Aprilie 2013 | muzica | 1 comentariu

Cristian Tudor Popescu (alias CTP) este poate cel mai tranșant om de presă din România. Eu, unul, îl admir pentru punctele sale de vedere “out of the box” și că are curajul să deschidă gura. Nu ca alții, care mimează gazetăria. E revigorant să auzi puncte de vedere solide într-o mass-media blazată, însetată de chiloțăreală și complet isterică.

Prezent la “Judecata de joi” de la Europa FM, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre Cezar Ouatu, cel care, în urma selecției naționale, va reprezenta România la Eurovision 2013. Nu-l aprob, dar nici nu îi resping punctul de vedere.

Spumos:

Dumneata cânţi rău nu numai pentru că nu ai voce. Şi n-ai. Dumneata cânţi rău pentru că n-ai inimă, domnule elev. Mi-am amintit spusele doamnei profesoare încercând să-mi explic de ce mi se zbate un ochi şi începe să-mi bâţâie capul când se năpusteşte periodic din televizor asupra mea un anume Cezar. E un băiat cu barbete şi cu părul erect în cap care începe relativ normal să cânte ceva despre mauntin, love, sky… După care, dintr-o dată, se încordează în fălci şi extrage de undeva din zona tirodei un soi de triluri de bibiloi sugrumat.

 

E muncă în toată regula acolo, de la mărul lui Adam în sus. Ba poate că şi diafragma, stomacul, duodenul îşi aduc aportul la canoneala asta de subţire. Cred că numele de familie al domnului Cezar, Ouatu, ţine de predestinare. Pare că, într-adevăr, la capătul acestei desfăşurări sonore ar trebui să rezulte un ou. Unii dintre dumneavoastră, stimaţi ascultători, se întreabă probabil de unde această răutate la subsemnatul faţă de un tânăr talent. Răspunsul stă în observaţia doamnei profesoare de muzică: în loc de inimă am un zgârci îngheţat.

Mi-a făcut ziua mai bună.

Cezar Ouatu Eurovision 2013 Romania

1 comentariu la “CTP, pe post de Cezar Ouatu (audio)”

  1. gigi 27 Aprilie 2013 at 03:06 Permalink

    Tipu’ e plecat rau de-acasa. Tin minte ca zicea la un momentdat ca raspalata in viata de apoi e o escrocherie.


Lasa un comentariu