Cu Manchester United

Sambata, 28 Mai 2011 | fotbal | 2 comentarii

Diseara, de la ora 21:45, se joaca finala Uefa Champions League. Mi-ar fi placut sa fiu la Londra, pe Wembley, sa vad pe viu cum Manchester si Barcelona se bat pentru titlu. Eu prevad un meci spectaculos, cu o Barcelona ofensiva si cu un Manchester care va sta la cutie si care va miza pe cartea contraatacului.

Manchester nu este o mare dragoste pentru mine, chiar daca am un tricou de la ei cu Ruud Van Nistelrooy. Tin cu ei dintr-un simplu motiv: echipa mea de suflet din Spania este Real Madrid. Cum Barcelona a eliminat Realul, astazi tin cu Manchester. “Sa moara capra vecinului”, cam asa sta treaba. Pe deasupra, mereu am fost obisnuit ca in orice competitie sa tin cu cei care au sanse mai putine.

La ora actuala eu vad echipa Barcelonei ca fiind letala. Fara discutie, este peste Manchester. Si ca jucatori, si ca joc, si ca performante, si ca forma. De aceea, m-as bucura enorm ca titlul sa mearga la englezi, la ei acasa. Cu putin noroc se poate intampla asta. Va fi interesant; ambele echipe au cate trei titluri fiecare.

2 comentarii la “Cu Manchester United”

  1. anonim 29 Mai 2011 at 17:04 Permalink

    Ghinion de nesansa. .. lol
    Oricum tare topicu asta , tii cu Real , acuma cu Manchester (mai asa de circumstanta :p) , da esti de acord ca Barca rupe tot deci e sefeu .

    Deci oricum s-ar fi invartit moneda in aer tu la final esti capabil sa zici : a zis eu , era clar , sau … yess ce bine ma simt. haha

  2. Leon 31 Mai 2011 at 12:29 Permalink

    Eu nu tin cu Barcelona, dar in acest meci am sustinut-o deoarece echipa mea favorita este Chelsea. Se intelege deci.. Oricum Barcelona este cea mai buna echipa inventata vreodata.


Lasa un comentariu