Cu nebunii nu este de glumit

Pe zi ce trece, pe plaiurile noastre mioritice apar din ce in ce mai multi nebuni, in sensul propriu al cuvantului. Si nu este de ras. Video Via

Daca dati de oameni de genul celui din filmare v-as sfatui sa nu intrati in vorba cu ei si sa stati cat mai departe de acestia. Cand isi pierd controlul, saritii de pe fix sunt in stare de orice. Pana si grija zilei de maine poate sa ne faca sa ne iesim din minti si cum rata somajului creste, creste si numarul celor care o iau razna.

8 thoughts on “Cu nebunii nu este de glumit

 1. Sunteti voi tampiti , acel om este veteran de razboi si acusi face undeva la 100 de ani, cei poti cere la un om de 100 ani ?! sa-si faca un blog? sa vina la petreceri trance de 20 pers ? Numai conteaza cineva va aparat tzara. Conteaza ca un pusti de 17 ani sa faca nebun un om la 100 de ani ! Traiaca rRomanika, Viva !

 2. Aici e un caz tipic de judecata rapida a unei persoane catalogand a fi "nebuna", etc. Nu neg ca nu exista si persoane cu probleme psihice care sunt un real pericol pentru cei din jur pentru ca nu mai pot discerne in majoritatea timpului dar nu e bine sa judeci omul fara ca inainte sa te gandesti ce s-ar putea face pentru a ajuta o astfel de persoana.

  Spre exemplu: daca omul respectiv nu mai are familie si sufera de o afectiune psihica care va prolifera in astfel de manifestari publice consider ca ar fi bine ca autoritatile de sistenta sociala sau de sanatate sa fie sesizate si sa-si faca datoria. Asa e normal, pentru asta exista asistenta sociala, centre de batrani, spitale si sanatorii pentru boli mintale, etc.

  Apoi e si varsta, ce sa ceri unui om care citez: e un fost veteran de razboi si traieste de aproape un secol? Nu va dati seama ca dea lungul vietii sale a vazut schimbari in tara asta pe care un tanar de astazi nu ar avea taria morala sa le suporte !!?

 3. Ultimul anonim.. scuteste-nee! Ne miram apoi de ce primim bate in cap si suntem violati. Ete, de nebuni precum astia. Nu am nimic cu veteranii de razboi, ba chiar ii respect pt ca s-au dedicat tarii si pana la urma noua.. dar frate, cand innebuneste si tipa la mine pe strada nu il mai respect.

 4. @Adryan

  Observi tu, cum se ajunge la aceasi idee pe care nu ai vrut sau poate ti-a scapat sa o citesti din raspunsul meu.

  Mai precis: "… pentru asta exista asistenta sociala, centre de batrani, spitale si sanatorii pentru boli mintale, etc."

 5. Deci batranul respectiv sta in zona garii. toti il stiu de "scandalagiu" si nu face rau absolut nimanui. E nervos pe ceasusescu hitler de-al de-astia . asa ca te mai amuzi.
  si fiind veteran … respect 😉

 6. e clar , e ceva de gen Cirprian din Bistrita Lac , numai ca mosulica e pe strada
  , iar omu de la mine din cartier iesea pe geam sau aru7nca cu diverse lucruri pe geam si daca iese pe strada nu prea facea asa mare circ , am crezut ca numai la mine in cartier este un nebun si e mai unicat , dar vad ca incepe sa apara in fiecare cartier cate un nebun :))))))

  RADU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *