Cum a fost la Mountain Biking Zemeș 2012

Uite că și județul Bacău a intrat pe harta concursurilor de biciclete. În weekend a avut loc prima ediție a Mountain Biking Zemeș, competiție organizată de Asociația Activ Moinești și care a adunat la start nu mai puțin de 130 de pasionați ai „turelor pe munte”.

Gazda evenimentului a fost Răzvan Popescu de la Radio ZU, iar printre participanți s-a numărat și Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru ciclism.

Participanții au putut opta pentru unul dintre cele două trasee: unul de 65 km (diferență de nivel de 1 700 metri) și unul de 35 km (diferență de nivel de 820 metri). Pe lângă faptul că înscrierea în competiție a fost gratuită, bikerii au fost așteptați la sosire cu Pasta Party, un concert și multa voie bună. Dragoș Benea, despre Mountain Biking Zemeș 2012:

Un concurs foarte bine organizat. A fost o cursă pe care am abandonat-o la kilometrul 21, după o căzătură la care am avut mai mult noroc decât ghinion. Asta după ce terminasem destul de bine porțiunea de cățărare. Bicicleta a avut de suferit destul de serios, dar important este că totul s-a terminat cu bine. Felicitări organizatorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *